понеділок, 02 лютого 2015 00:30

До супу-пюре з білих грибів насмажте грінок

— Знаю багато шикарних рецептів пісних страв. Смакують не гірше, ніж повсякденні, — каже співачка Лілу. — Нещодавно спробувала суп-пюре з білих грибів із квасолею. Вражена ситістю і неймовірним смаком.

30 г білих грибів промиває проточною водою. Заливає склянкою гарячої води, залишає на півгодини. Консервовану білу квасолю відкидає на друшляк, теж промиває під струменем холодної води, дає стекти.

— Цибулю ріжу дрібними кубиками й пасерую на олії до м'якості. Можна в каструлі, в якій будете варити суп. Додаю дрібно нарізані гриби, обсмажую все хвилин п'ять і вкидаю квасолю.

До овочів доливає частину води, в якій замочувалися гриби, і 0,5 л овочевого бульйону. Дає закипіти, варить ще 5 хв. У блендері збиває в пюре. Знову ставить на вогонь, доводить до бажаної консистенції, вливаючи решту бульйону. Заправляє сіллю, чорним і духмяним перцем, чебрецем.

— Суп подаю з рум'яними тостами з кількох видів хліба — білого, чорного, висівкового. Злегка натираю часником, нарізую кубиками. Такі грінки можна додавати у страву, а можна хрумати, заїдаючи супом.

Зараз ви читаєте новину «До супу-пюре з білих грибів насмажте грінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути