— Знаю багато шикарних рецептів пісних страв. Смакують не гірше, ніж повсякденні, — каже співачка Лілу. — Нещодавно спробувала суп-пюре з білих грибів із квасолею. Вражена ситістю і неймовірним смаком.
30 г білих грибів промиває проточною водою. Заливає склянкою гарячої води, залишає на півгодини. Консервовану білу квасолю відкидає на друшляк, теж промиває під струменем холодної води, дає стекти.
— Цибулю ріжу дрібними кубиками й пасерую на олії до м'якості. Можна в каструлі, в якій будете варити суп. Додаю дрібно нарізані гриби, обсмажую все хвилин п'ять і вкидаю квасолю.
До овочів доливає частину води, в якій замочувалися гриби, і 0,5 л овочевого бульйону. Дає закипіти, варить ще 5 хв. У блендері збиває в пюре. Знову ставить на вогонь, доводить до бажаної консистенції, вливаючи решту бульйону. Заправляє сіллю, чорним і духмяним перцем, чебрецем.
— Суп подаю з рум'яними тостами з кількох видів хліба — білого, чорного, висівкового. Злегка натираю часником, нарізую кубиками. Такі грінки можна додавати у страву, а можна хрумати, заїдаючи супом.
Коментарі