У столичних магазинах "Фуршет" з"явилися нові макарони — італійські "Mediterronea" та російського виробництва "PastaZora". 500 г італійських коштують близько чотирьох гривень, російські дорожчі — 4,49–6,78 грн.
Серед упаковок "PastaZora" є кольорові спіральки жовтого, червоного та зеленого кольорів. Це вермішель з томатами та шпинатом, яка коштує майже п"ять гривень.
Ще раніше різнокольорова "Овочева локшина" з"явилася під маркою "Мівіна". Кожна порція просочена овочевою приправою. Бурякова — кольору бордо, дві томатні — рожеві, дві шпинатні — зелені, з куркумою — біла.
— Поки готувала, — зізнається 15-річна киянка Аня Шкред, — спробувала її сирою. Вона смачніша за звичайну мівіну! Мама мені не дозволяє їсти напівфабрикати, але я спокусилася на кольори. Найсмачніша — томатна. А у вареній смак виявився менш насиченим.
Коментарі