Рівненський завод "Хлібодар" випустив хліб для діабетиків. Печуть його з обдирного житнього борошна, натуральної житньої закваски, води, солі, дріжджів, рафінованої соняшникової олії та пшеничних висівок.
— Він покращує моторику кишечника, нормалізує травлення та вагу тіла, виводить токсини. У хлібі є вітаміни групи В та РР, — розповідає менеджер Катерина Лук"яник, 28 років. — Його їдять для профілактики ожиріння. Продукт корисний хворим на цукровий діабет.
Енергетична цінність "Житнього діабетичного" — 151 ккал, або 633 кДж на 100 г. 300-грамовий буханець коштує від 1,55 грн. Його продають у магазинах у Рівному та в райцентрах Здолбунів і Костопіль.
Коментарі