У продажу з"явився гречаний хліб. Його роблять із меленої гречки та пшеничного борошна. Для смаку додають сушений хміль і патоку.
— Це робить хліб гострішим порівняно зі звичайним. Він краще смакує до сала чи цибулі, підкреслюючи їх смак. Буханка важить 220 грамів. Вона кругла за формою, коштує 6 гривень, — каже представник полтавського хлібокомбінату Віктор Прудніков, 48 років.
Гречаний хліб дієтичний, містить багато клітковини, яка добре впливає на травну систему та нормалізує артеріальний тиск. При регулярному вживанні хліба з крові виходять токсини, і вона очищується. Також оздоровлюється печінка, покращується імунітет, знижується рівень холестерину. Гречаний хліб корисний також при алергіях.
×
Коментарі