понеділок, 03 лютого 2020 00:00

Десерт поливають карамеллю

— Цей варіант добре підходить на сніданок, — каже 44-річна Наталія Хоменко, столичний кухар. — Особливо для дітей, бо сир вони не хочуть їсти, а сирники набридають.

У чашу для збивання викладаю 200 грамів кисломолочного сиру. Додаю 50 грамів цукрової пудри і 10 грамів ванільного цукру. Вливаю 100 мілілітрів вершків і перебиваю блендером до однорідності. Маса виходить повітряною. Викладаю її у широкі посудини.

Промиваю пів склянки свіжої малини чи будь-яких інших ягід. Викладаю поверх сирної маси. Підсушую 50 грамів волоських горіхів, подрібнюю і посипаю ними десерт. Кожну порцію поливаю столовою ложкою меду або домашньою карамеллю. Можна ще додавати родзинки і прикрашати м'ятою. Якщо залишити сирний десерт на годину в холодильнику, стає подібним до мусу.

Зараз ви читаєте новину «Десерт поливають карамеллю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути