Компанія "Крафт Фудз" випустила пористий шоколад із трьома новими смаками — ванільний, гіркий та молочний. Плитка важить 90 г та коштує 10 грн.
31-річний Дмитро Рогов із Білої Церкви каже, шоколад має бути дорогим:
— Плитка справжнього пористого коштує 30–70 гривень. У ній відчувається смак шоколаду, а не ароматизаторів. Люблю білий, але його важко знайти у продажу. Зазвичай він надто солодкий. Коли вперше спробував білу пористу "Корону", здивувався. Смачно, хоч і дешево. В ній не забагато цукру, в міру ваніліну. Смак какао-масла природний.
Білий пористий шоколад не має топитися за кімнатної температури. Він повинен легко танути в роті. Цей продукт почали робити в Англії на початку ХІХ ст. Із нього часто готують глазур для кексів, пасок та пирогів.
Коментарі