пʼятниця, 23 квітня 2010 06:51

Білий шоколад має бути дорогим

Компанія "Крафт Фудз" випустила пористий шоколад із трьома новими смаками — ванільний, гіркий та молочний. Плитка важить 90 г та коштує 10 грн.

31-річний Дмитро Рогов із Білої Церкви каже, шоколад має бути дорогим:

— Плитка справжнього пористого коштує 30–70 гривень. У ній відчувається смак шоколаду, а не ароматизаторів. Люблю білий, але його важко знайти у продажу.  Зазвичай він надто солодкий. Коли вперше спробував білу пористу "Корону", здивувався. Смачно, хоч і дешево. В ній не забагато цукру, в міру ваніліну. Смак какао-масла природний.

Білий пористий шоколад не має топитися за кімнатної температури. Він повинен легко танути в роті. Цей продукт почали робити в Англії на початку ХІХ ст. Із нього часто готують глазур для кексів, пасок та пирогів.

Зараз ви читаєте новину «Білий шоколад має бути дорогим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути