Киянка Валентина Ісаєва, 45 років, готує напої із кавуновим соком.
— Попробувала таке пити п'ять років тому в санаторії на Херсонщині. Там щодня давали кавуни. Сусідка по кімнаті робила з них салати та напої і мене до них привчила. Вони легкі та корисні для травлення.
Для двох порцій напою вичавлюють 150 г кавунового соку. Також дрібно нарізують по 100 г кавуна та ананаса.
— Змішую сік кавуна зі склянкою одноденного кефіру. Додаю ще 100 грамів ананасового соку. Краще, щоб був свіжим, а не з пакета. На дно бокалів викладаю шматочки кавуна і заливаю коктейлем. Шпажки з кубиками ананаса розкладаю в бокали зверху. Ставлю на півгодини в холодильник. Такий напій добре втамовує спрагу.
×
Коментарі