Амаретто з пепсі-коли на основі пляшки горілки 60-річна Софія Коптєва із села Кульчин на Волині робить за кілька хвилин.
— Не треба настоювати, як наливку чи дорогі шейкери й лікери, як по телевізору показують. Раз-два — і готово.
Всипає в літрову банку 2 ст. л. цукру та заливає 0,5 л горілки. Закриває капроновою кришкою, щоб не розлити. Калатає банкою, доки розчиниться цукор. Додає кілька крапель мигдальної есенції та 0,33-літрову пляшку пепсі-коли.
— Амаретто готове. Есенція додає присмаку кісточок. Пепсі з горілкою можна вилляти на цукор. Але зафарбується. Тоді погано видно, чи весь цукор розчинився.
×
Коментарі