пʼятниця, 24 березня 2017 00:55

З 3 шаф одягу лишила 2 спідниці і топ

З 3 шаф одягу лишила 2 спідниці і топ
фото: Wedding.ua

За консультаціями до персонального шопера звертаються люди, які не слідкують за модою і не мають часу на походи у магазини.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла стиліст і персональний шопер Діана Сидорович.

"За послугами до шопера звертаються люди, які через зайнятість не слідкують за модою і не мають часу на походи в магазини. Якось подзвонив один чоловік. Сказав: "Потрібно оновити гардероб, а ходити у магазини страшенно не люблю. Допоможіть купити все якомога швидше. Справили за 2,5 години. Клієнт був задоволений", - сказала Діана Сидорович.

"Часто звертаються люди, які мають величезний гардероб, але скаржаться, що немає чого вдягнути. Такі просто не знають, які речі їм пасують, і з чим їх комбінувати. Одна клієнта мала 3 шафи одягу. Після консультації залишилося лише 2 спідниці і топ", - додала вона.

Діана Сидоровчи також розповіла, як проводить аналіз гардеробу своїх клієнтів.

"Перед тим, як показати гардероб, всі кажуть: "У мене все там треба викинути". Та коли доходить до діла, хочуть залишити майже все. Доводиться фотографувати людину у кожному вбранні і наочно вказувати на помилки. Збоку побачити їх легше", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як оновити гардероб за 3 години — поради стиліста

"Одна клієнтка дуже любила сукню із горизонтальною вставкою на плечах. Жінка не розуміла, що вона робить її широкі плечі ще ширшими. Переконалася, коли побачила себе у ній на фотографії", - додала Діана Сидорович.

Зараз ви читаєте новину «З 3 шаф одягу лишила 2 спідниці і топ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути