четвер, 19 квітня 2018 05:28

Очі розбігаються: показали модні купальники цього сезону
26

Цього літа в моді купальники із топом
Фото: highsnobiety.com
Дуже популярні купальники із стрінгами, тому готуйте фігуру до спекотного літа
Монокіні знову повертаються в моду
Три найстильніші купальники для дівчат із стрункими ногами
Популярні види купальників в сезоні весна-літо 2018-2019

Дизайнери не зробили моду на купальники сезону весна-літо 2018-2019 кардинальною. Зберігся пожвавлений інтерес до ретро-моделей і вибрали синій колір для більшості колекцій.

Квітковий принт

Модним залишаються ретро-купальники, але із додаванням аксесуарів і кольорової гами. Актуальним є квітковий принт, багато лямок і декоративні елементи у вигляді бахроми і мотузок.

Суцільні купальні костюми

Цей тренд залишається не тільки в жіночій моді, а й поступово переходить до чоловічого купального костюму. Найкраще підходить тим, у кого є проблеми в області стегон і живота.

Одноколірні купальники

Одноколірні купальники залишаються класичними варіантами. В 2018 році до них варто додати стрінги, які знову набувають шаленої популярності. Зважайте на те, що до такого костюму потрібно подбати про спортивну фігуру і депіляцію.

Купальники із багатьма лямками

Купальники із багатьма лямками - тренд сезону. Це стосується в лямок через плече і кількома лямками через стегна. Але зауважте, що таким купальником попсуєте засмагу.

Монокіні

Купальник, в якому елементами поєднується верхня сторона із нижньою, будуть актуальними в цьому сезоні. Дизайнери не робили головний акцент на них, але практично в кожній колекції були такі приклади. Такий вид костюму підкреслить фігуру, особливо у тих, хто невисокого зросту.

Топ

Купальник бандо зараз можна сміливо назвати сучасною класикою. Вони являють собою так звану стрічку або пов'язку, яка обхоплюють груди. Відмінністю від інших роздільних купальників є відсутність бретелей, хоча зараз вони нерідко зустрічаються, але зазвичай знімні. Така модель універсальна і підходить для різних типів фігур. Якщо ви худорлява і у вас маленькі груди, то виберіть бандо з пуш-апом або з рюшами та іншими дизайнерськими елементами. Дівчатам з широкими плечима і вузькими стегнами, краще відмовитися від даної моделі, так як вона візуально збільшити верхню частину.

Жіночі купальники перестали кричати чоловікам про зухвалу еротику, а зачіпають погляд для більш детального дослідження. Тому викликають фантазію і виглядають привабливо, хоча і приховують тіло. Декоративні елементи як-то ланцюжки, складки тканини і намистини цього сезону не актуальні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провокативне відео із голими моделями без купальників.

Співачка Настя Каменських нещодавно здійняла справжній фурор своєю аматорською фотосесією у відвертому бікіні, Анастасія Волочкова у Таїланді засвітила знамениту розтяжку на пляжі, а Ганна Сєдокова хизувалась бюстом у Лос-Анджлесі. Зірки ретельно стежать за модними трендами, тому зазвичай просто купляють актуальну цього сезону модель купальника від відомого дизайнера.

Зараз ви читаєте новину «Очі розбігаються: показали модні купальники цього сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути