пʼятниця, 28 грудня 2018 12:05

Як обрати прикраси для жінки
7

Фото: Фото надала Марі Сіммон

Обираючи прикраси на подарунок жінці, варто враховувати її стиль одягу і спосіб життя, розказує Gazeta.ua ювелір, дизайнер прикрас Марі Сіммон.

"Статус жінки це один із найважливіших моментів при виборі прикрас. Прикраса має бути достойною, пам'ятною і обов'язково святковою. Справжньою королевою жінка відчуватиме себе у кольє з вишуканих кристалів", - каже спеціаліст.

Дівчатам до 25-річного віку підійдуть ніжні і витончені прикраси.

"Гарним подарунком будуть срібні персні з сяючими фіанітами, підвіски і браслети з кристалами Swarovski. Молодим дівчатам пасують браслети з натурального каміння і крихітні дерев'яні сережки з улюбленими мінералами. У жінок після 30 вже сформований власний стиль, смак, самооцінка і присутній справжній шарм. Тому її прикраси це - шовкові сережки та сотуари, брошки з шкіри, дерева та дорогоцінного каміння. Приємним подарунком будуть ювелірні вироби ексклюзивного дизайну", - каже Сіммон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Набір жіночих прикрас коштував більше, ніж будинок чи пара волів" - Марі Сіммон

Бабусю вразять прикраси з натуральним камінням чи браслети-талісмани. Класичні універсальні прикраси пасуватимуть під будь-яку сукню, блузу, брюки чи сорочку.

Шапка крупної в'язки цього сезону не актуальна. Вона личить не всім - хіба школяркам або дуже тендітним дівчатам. Такий аксесуар здешевлює весь образ. Обирайте шапки акуратного вигляду, без стразів, зайвого декору і стриманих неяскравих кольорів.

Зараз ви читаєте новину «Як обрати прикраси для жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути