вівторок, 22 серпня 2017 12:18

З'явилися електронні версії підручників для школярів

З'явилися електронні версії підручників для школярів
Міністерство освіти закупило у видавництв електронні версії підручників для учнів 9 класів. Фото: mon.gov.ua

Міністерство освіти закупило у видавництв електронні версії підручників для школи.

Про це повідомляє прес-служба МОН.

Зараз у вільному доступі є комплект підручників для учнів 9 класу. Усі книги ідентичні паперовим, які закупили цього року, кажуть у МОН.

"Нам треба ще багато працювати як над якістю змісту, так і над візуальним оформленням книг. Це лише перший крок до того, аби згодом запровадити повноцінні мультимедійні підручники. Вони значно більше відповідають потребам та інтересам сучасних дітей, ніж звичайна паперова книжка", – каже міністр освіти і науки Лілія Гриневич.

На сайті Інституту модернізації змісту освіти електронні версії підручників для учнів 9 класів розділені відповідно до навчальних предметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший раз у перший клас: у якому регіоні цьогоріч найбільше першокласників

Нинішнього року надрукували 228 назв підручників для 9-го класу. Наклад - 8,34 млн примірників. Відбирали підручники вчителі. Зараз майже 2 млн підручників доставили у навчальні заклади. Міністерство освіти і науки також розмістило у вільному доступі хрестоматію сучасної української дитячої літератури для читання в 1-4 класах. Її можна знайти на сайті відомства.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися електронні версії підручників для школярів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі