Ексклюзиви
середа, 08 квітня 2020 09:00

За перший день "Всеукраїнську школу онлайн" подивилися більше 3 млн українців

За перший день "Всеукраїнську школу онлайн" подивилися більше 3 млн українців
До ініціативи приєднуються інші телеканали і медіаплатформи Фото: facebook.com/president.gov.ua/

Школярі можуть навчатися в режимі онлайн. В Офісі президента України кажуть, що проект "Всеукраїнська школа онлайн" для учнів 5-11 класів стартував більш ніж успішно.

"У понеділок, 6 квітня, майже третина глядачів ранкового ефіру дивилися саме "Всеукраїнську школу онлайн". Загальна аудиторія першого дня проекту - понад 3,3 млн глядачів різного віку", - написали в пресслужбі президента.

На офіційному YouTube-каналі Міністерства освіти кількість переглядів за останні 2 доби досягло майже 2 млн. Найбільш популярними стали заняття з фізкультури за участю українських зірок.

"Головним критерієм є безліч позитивних відгуків учнів, батьків і вчителів. Вони - безцінні. Офіс президента дякує всім, хто взяв участь у новому форматі навчання школярів, який ми запустили в умовах карантину внаслідок поширення Covid-19", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для школярів випустили серіал про фізкультуру

До ініціативи приєднуються інші телеканали і медіаплатформи. Онлайн-уроки стануть доступними для перегляду на "Київстар ТВ". Ведуть переговори з регіональними телеканалами.

Сьогодні о 10:00 стартує "Всеукраїнська школа онлайн". Уроки проводитимуть для усіх українських школярів середніх і старших класів. "Понад 40 учителів записали відеоуроки з 11 шкільних предметів і доклали всіх зусиль, щоб зробити їх цікавими та корисними", - написала перша леді України Олена Зеленська в Facebook.

Зараз ви читаєте новину «За перший день "Всеукраїнську школу онлайн" подивилися більше 3 млн українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 3416
Голосування Якою має бути стипендія в університетах?
  • 830 грн, як зараз
  • як прожитковий мінімум 1228 грн
  • студентам не потрібна стипендія
  • лишити тільки для пільговиків
  • платити тільки відмінникам
Переглянути