субота, 24 червня 2017 19:52

ЗНО-2017: Лише 5 випускників набрали максимум балів

ЗНО-2017:  Лише 5 випускників набрали максимум балів
Лише п'ять випускників набрали максимум 200 балів під час зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури. Фото: Вільне. ІНФО

Лише п'ять випускників набрали максимум 200 балів під час зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури.

Про це повідомляє прес-служба віце-прем'єр-міністра України В'ячеслава Кириленка.

За словами Кириленка, під час іспиту з української мови та літератури, який складали всі випускники, лише п'ять випускників набрали максимум 200 балів. 7,5% завалили іспит з цього предмета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як подати апеляцію на результати ЗНО

"Напевно, посилились вимоги до знання української мови та літератури", – прокоментував Кириленко.

Він нагадав, що буде додаткова сесія ЗНО з 3 до 12 липня. На підставі результатів тестування виші ухвалюють рішення про зарахування.

В українському центрі оцінювання якості освіти підбили остаточні підсумки з результатів тестів зовнішнього незалежного оцінювання. Основна сесія ЗНО фінішувала два тижні тому. За кількістю тих, хто набрав максимальні 200 балів, помітно, що за цей рік студенти перестали вчити українську мову та літературу. Натомість - полюбили математику.

Зараз ви читаєте новину «ЗНО-2017: Лише 5 випускників набрали максимум балів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі