середа, 13 вересня 2017 07:53

В Україні визначили найкращі школи за підсумками ЗНО-2017

В Україні визначили найкращі школи за підсумками ЗНО-2017
Перше місце в Україні посів київський ліцей "Інтелект", на другому місці розташувався Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при ЛНУ ім. Франка, третє місце отримав Дніпропетровський обласний медичний ліцей-інтернат "Дніпро". Фото: google

В Україні склали рейтинг найкращих загальноосвітніх шкіл України за підсумками зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року.

Про це повідомляє "Освіта.ua".

Перше місце в Україні посів київський ліцей "Інтелект", на другому місці розташувався Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при ЛНУ ім. Франка, третє місце отримав Дніпропетровський обласний медичний ліцей-інтернат "Дніпро".

Загалом до першої десятки рейтингу потрапили 6 навчальних закладів з Києва, два навчальних заклади з Дніпра та по одному зі Львова та Івано-Франківська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Самостійність - це не завжди незалежність - психолог

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.

Крім основного рейтингу шкіл України, також опубліковані рейтинги шкіл всіх обласних центрів та областей України, а також рейтинги шкіл за окремими предметами зовнішнього незалежного оцінювання.

Середній рівень IQ падає протягом 40 років через старіння людства. Таку заяву зробили психологи в статті, опублікованій в журналі Intelligence.

Зараз ви читаєте новину «В Україні визначили найкращі школи за підсумками ЗНО-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 3417
Голосування Якою має бути стипендія в університетах?
  • 830 грн, як зараз
  • як прожитковий мінімум 1228 грн
  • студентам не потрібна стипендія
  • лишити тільки для пільговиків
  • платити тільки відмінникам
Переглянути