четвер, 27 серпня 2020 09:47

У Microsoft Word з'явилась нова функція

У Microsoft Word з'явилась нова функція
Сервіс дозволяє розшифровувати запис під час розмови або показує вже готовий варіант розшифровки завантаженого файлу. Фото: pixabay

Функцію автоматизованої розшифровки аудіозаписів Transcribe додала у Word компанія Microsoft.

Завдяки цьому користувачі зможуть записувати розмови в додатку або завантажувати у нього власні аудіо- чи відеозаписи у форматах mp3, wav, m4a або mp4, повідомили на сайті корпорації.

Сервіс дозволяє розшифровувати запис під час розмови або показує вже готовий варіант розшифровки завантаженого файлу. Готовий текст можна редагувати та додавати до основного документа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook змінює дизайн

Користувач може рухатися розшифрованим текстом та переходити від його окремих частин до цілих фрагментів аудіозапису, прослуховуючи їх на різній швидкості.

Поки що функція доступна тільки у веб-версії та англійською мовою для користувачів Microsoft 365. У роботі з аудіозаписами є певні обмеження: файл має важити не більше, ніж 200 мб, а тривалість розшифровки не має перевищувати 5 годин на місяць. Придбати додатковий час поки неможливо.

Мобільну версію компанія планує представити ближче до кінця 2020 року.

В Україні запустили перший сервіс української розробки, який трансформує голосове повідомлення або відео в текстовий формат. Мобільний додаток Odrey розпізнає понад 30 мов.

Зараз ви читаєте новину «У Microsoft Word з'явилась нова функція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути