пʼятниця, 21 серпня 2020 19:15

Facebook змінює дизайн

У вересні Facebook повністю оновить дизайн інтерфейсу. Українські користувачі можуть його випробувати й через форму зворотного зв'язку повідомити, яких функцій їм бракує.

У всіх розділах відтепер будуть поради, як додатися в бажані групи. Усі групи різнитимуться за функціоналом залежно від їх призначення, пояснюють у Facebook.

Автор: pixabay.com
  Перехід на новий дизайн компанія анонсувала в 2019 році
Перехід на новий дизайн компанія анонсувала в 2019 році

Оновлений інтерфейс стане світлішим, але з можливістю перемикнутися на темний режим сторінки, дизайн якого наближений до графітового відтінку. Новий інтерфейс буде зосереджений на сервісах Facebook: Marketplace, Watch, Gaming й цікавих сторінках.

Запустять сервіси знайомств з новими людьми Facebook Dating, Secret Crush і "Зустрічайте нових друзів", який буде пропонувати користувачу нових друзів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook не боїться бойкоту рекламодавців - Цукерберг

Капітал засновника й голови компанії Facebook Марка Цукерберга вперше еревищив $100 млрд. Цукерберг посів третю сходинку серед найбагатших людей світу і поступається лише засновнику компанії Microsoft Біллу Гейтсу.

Зараз ви читаєте новину «Facebook змінює дизайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути