вівторок, 02 травня 2017 15:35

Що робити для здійснення мрії - поради фахівця

Що робити для здійснення мрії - поради фахівця
У кожній людині живе мрія. Фото: Google Sites


У кожній людині живе мрія. Вона обов'язково здійсниться, якщо, крім мрій,є дії, кажуть фахівці.
"Мрія – це форма думки, від якої людина отримує задоволення. Мистецтво мріяти може опанувати кожен. Головне, щоб усі мрії стосувалися лише свого життя", - каже Gazeta.ua духовний психотерапевт, майстер медитації Дарія Саєд.

Що таке мрії?

Що таке мрії? Це питання на кшталт, що таке щастя, любов, сенс життя? Мрії у кожного свої. Як і щастя, любов чи сенс життя. Усе - це правда. Для мене мрії - це як дороговкази на шляху життя. Ці знаки показують, у який бік, з чим на душі і навіщо я йду.

Чи можна мрію втілити у життя? Якою має бути мотивація на шляху до мрії?

Втілення у життя мрій - це історія спроб, помилок і перемог. Сукупність цих факторів допомагає реалізувати мрію. Потрібно мати мотивацію бути щасливим і впевнено йти своєю власною дорогою.

Як правильно мріяти?

Однієї формули, як правильно мріяти не має. Потрібно мріяти так, щоб серце раділо і вірило. Іноді люди мріють, але вірять в те, що їх мрія недосяжна. Але це зовсім не так. Мріям властиво здійснюватися. Потрібно навчитися розбивати шлях до мрії на короткі сходинки. На них можна зупинитися, повірити і далі впевнено рухатися вперед.

Чи існує сила думки? Якими мають бути думки про мрії?

Один з основних законів Всесвіту - де є увага - там існує енергія. Від наших думок залежить наше життя. Власними думками ми формує свій успіх, любов, дива. Але своїми ж помислами ми залучаємо або відштовхуємо людей, події і можливості. Внутрішні насіння віри і позитиву завжди проростають у повсякденному житті. Необхідно усвідомлено відслідковувати напрямок своїх думок. Варто намагатися розчиняти страхи, перестати метушитися і витрачати свої сили на непотрібні справи, людей чи заняття не до душі.

Мрії не стають реальність через на самих. Просто не достатньо віри, мотивації та любові

Чи треба мрію прописувати?

Про свої мрії дуже важливо говорити, писати чи малювати. Так її наочно можна побачити. Для цього й роблять різні карти візуалізації. Але цього замало. Потрібні ще й реальні кроки убік здійснення бажань. Тоді там, на небі, завжди відгукнуться і допоможуть.


Яким має бути запит до Всесвіту?

Основне прохання світу до вас - це навчитися вірити і любити. Кожному своє і свої шляхи. Ваш шлях завжди вас знайде. Як і ви його.

Як правильно самомотивуватися?

Самомотивація - це вміння тримати обраний курс і нагадувати самому собі про свої пріоритети, цінності та бажаннях. Кожен раз потрібно запитати себе: "Навіщо я це роблю?", "Чим це мені допоможе?", "Для кого чи для чого мені це потрібно?".

Як розвинути своє "хочу" і перейти від словесного "хочу" до реальних дій?

У будь-якій справі мало тільки хотіти, потрібно ще діяти. Знову ж таки варто чесно самому-собі відповісти на кілька питань: "Що мені заважає почати цей шлях?", "Що зміниться в моєму житті, коли моя мрія стане моєю реальністю?", "Чи стане від цього моє життя і життя навколо краще?"

Чи виникають перешкоди на шляху до реалізації мрії?

Найбільші перешкоди - це різноманітні страхи, лінь і бездіяльність. Ми звикли завжди шукати собі виправдання, а насправді його немає. Це елементарне небажання діяти.

Чому мрії не здійснюються?

Мрії не стають реальність через на самих. Просто не достатньо віри, мотивації та любові.

Як не розчаруватися і не перестати мріяти?

Перш за все, варто зрозуміти і усвідомити: нагорі завжди видніше, що і для чого нам потрібно. Потрібно перестати думати, мовляв, я знаю, що правильно, а що ні. Просто сядьте у крісло, завмріть на хвильку і прислухайтеся до голосу свого серця. Там може виявитися багато цікавого. Можливо, вона набагато цікавіше ніж те, що не сталося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як стати щасливою людиною - поради фахівця

Зараз ви читаєте новину «Що робити для здійснення мрії - поради фахівця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути