четвер, 10 серпня 2017 16:29

Розповіли, хто склав ЗНО на 200 балів

Розповіли, хто склав ЗНО на 200 балів
285 осіб отримали 200 балів з одного предмета ЗНО. Два предмети на найвищий бал склали 9 осіб. Фото: Всім

303 цьогорічні випускники склали ЗНО на 200 балів. Два предмети на найвищий бал склали 9 осіб.

"З української мови та літератури цьогоріч менше абітурієнтів склали тестування на 200 балів. А з математики - більше. Це пов'язано з тим, що у деяких навчальних закладах зросла кількість профільних та спеціалізованих класів. Цього року з усіх предметів є результати по 200 балів, окрім іспанської мови. Вона не типова для шкіл. Цей предмет складають близько ста осіб", - розповідає директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вступна кампанія-2017: перемоги та поразки

Найбільше 200-бальників у столиці - 82. У Запорізькій та Харківській областях по 18, у Дніпропетровській та Закарпатській – по 14.

"16 випускників Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при ЛНУ ім.І.Франка склали ЗНО на 200 балів. Це - найбільший результат. На другому місці з результатом 10 випускників - Києво-Печерський ліцей №171 "Лідер". На третьому - Ужгородська загальноосвітня спеціалізована школа-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради - 9 осіб. По 5 результатів мають київські навчальні заклади. Це - ліцей "Наукова зміна", ліцей №142 і ліцей №208", - розповів Вадим Карандій.

7 серпня українські вузи завершили зарахування студентів на бюджет. Переведення вступників на вільні бюджетні місця триватиме до 18 серпня. Зарахування на контрактну форму навчання закінчать 30 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, хто склав ЗНО на 200 балів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути