Ексклюзиви
субота, 29 червня 2019 07:25

Оголосили графік проведення творчих конкурсів у вузах

Оголосили графік проведення творчих конкурсів у вузах
Оголосили графік проведення творчих конкурсів у вузах Фото: кнуба

Цього року творчі конкурси у закладах вищої освіти проходитимуть у кілька сесій.

Для вступу на бюджет творчі конкурси проводять з 1 до 10 липня. Так, конкурс на спеціальність "Музичне мистецтво" відбудеться 12 липня, повідомляє osvita.ua.

Вузи можуть проводити і додаткову сесію творчих конкурсів для учнів, які вступають на контрактну форму навчання. Вона триватиме з 11 до 22 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затвердили кількість бюджетних місць для вступників

У 2019 році творчі конкурси проводяться за спеціальностями: фізична культура і спорт, аудіовізуальне мистецтво та виробництво, дизайн, образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, хореографія, музичне мистецтво, сценічне мистецтво і архітектура та містобудування.

Також військові навчальні заклади проводитимуть конкурси з фізичної підготовки. Це стосується спеціальностей: державна безпека, безпека державного кордону, військове управління, забезпечення військ, озброєння та військова техніка, національна безпека, пожежна безпека і правоохоронна діяльність.

Творчий конкурс – це етап конкурсного відбору, в якому перевіряються та оцінюються творчі або фізичні здібності вступника.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили графік проведення творчих конкурсів у вузах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 3416
Голосування Якою має бути стипендія в університетах?
  • 830 грн, як зараз
  • як прожитковий мінімум 1228 грн
  • студентам не потрібна стипендія
  • лишити тільки для пільговиків
  • платити тільки відмінникам
Переглянути