середа, 19 лютого 2020 13:47

Мінцифри навчатиме створювати стартапи

Мінцифри навчатиме створювати стартапи
YEP!Starter – українсько-естонська програма, яка навчатиме створювати стартапи. Фото: kakzarabativat.ru

Міністерство цифрової трансформації України спільно з естонськими експертами проводить набір на навчальну програму з підприємництва, що вчитиме створювати стартапи.

Освітня програма триватиме три місяці і відбуватиметься в форматі дводенних інтенсивів. Вони проходитимуть раз на один-два тижні в Києві та Харкові упродовж березня-травня 2020 року, повідомляє відомство в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 перспективних українських художників, в яких варто інвестувати

"YEP!Starter – українсько-естонська програма з підприємництва, що надає молодим людям можливість навчитися перетворювати ідеї на справжнісінькі стартапи та прокачати досвід і знання за підтримки найкращих менторів з українського та естонського бізнесу", - говорять у Мінцифри.

У відомстві запевняють, що за період програми учасники повинні отримати перевірену ідею; злагоджену команду; бізнес-модель; презентацію англійською мовою для інвесторів і міжнародних пітчів; контакти з менторами з CISCO, Deloitte, Gravitec, TechUkraine, експертами з Естонії та США; участь у спільноті з понад 300 студентів, які також роблять свої стартапи.

Велика Британія має інтерес до українських фахівців у галузі комп'ютерних технологій.

Зараз ви читаєте новину «Мінцифри навчатиме створювати стартапи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 3417
Голосування Якою має бути стипендія в університетах?
  • 830 грн, як зараз
  • як прожитковий мінімум 1228 грн
  • студентам не потрібна стипендія
  • лишити тільки для пільговиків
  • платити тільки відмінникам
Переглянути