Ексклюзиви
вівторок, 09 липня 2019 16:17

Кількість зареєстрованих е-кабінетів перевищила 120 тисяч

Кількість зареєстрованих е-кабінетів перевищила 120 тисяч
Абітурієнти створили 120 тис електронних кабінетів Фото: Вища освіта

За перший тиждень вступної кампанії 2019 року абітурієнти створили 120 тис електронних кабінетів.

За даними прес-служби Міністерства освіти, всього повинні зареєструватися 160 тис абітурієнтів. Завдяки ним, вступники зможуть подавати електронні заяви до вишів до 10 липня, повідомляє Освіта.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували консолідований рейтинг вишів України - 2019

"Я хочу підкреслити: 10 липня почнеться прийом заяв, однак можливість створення електронних кабінетів буде відкрита й надалі, вона нікуди не зникне. Цього року створювати електронні кабінети можна буде аж до 30 серпня, - сказав гендиректор директорату вищої освіти та освіти дорослих МОН Олег Шаров. - Але зверніть увагу: прийом заяв на бакалавра та наскрізного магістра триватиме до 22 липня для тих, хто вступає лише за сертифікатами ЗНО чи творчими конкурсами, складеними з 1 до 10 липня. До 16 липня – для тих, хто вступає на основі співбесіди, вступних іспитів чи творчих конкурсів".

На гарячі лінії МОН та Державного підприємства "Інфоресурс", що адмініструє Єдину державну базу з питань освіти та роботу електронних кабінетів, за перший тиждень реєстрації кабінетів надійшло майже 7,5 тис. дзвінків від вступників та їхніх батьків.

Зараз ви читаєте новину «Кількість зареєстрованих е-кабінетів перевищила 120 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі