понеділок, 06 квітня 2020 12:48

Для школярів випустили серіал про фізкультуру

Для школярів випустили серіал про фізкультуру
Освітній серіал складається з 12 уроків фізкультури, кожна серія йде до восьми хвилин. Фото: Укрінформ

Новий освітній серіал "Діджитал-фізкультура для школярів за участі зірок спорту" для платформи "Дія. Цифрова освіта" презентувало Міністерство цифрової трансформації України.

Заступниця міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан представила серіал на онлайн-презентації освітнього серіалу в Києві, пише Укрінформ.

"Серіал уже доступний на платформі "Дія. Цифрова освіта". Ми знаємо, що зараз школярі й підлітки активно користуються соціальними мережами, але активність в інтернеті має поєднуватися з активністю в офлайні", - сказала чиновниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні стартує "Всеукраїнська школа онлайн": де та коли дивитися

За її словами, освітній серіал складається з 12 уроків фізкультури. Кожна серія йде до 8 хв. Містить багато інформації про розминку, правила стрибків, бігу, кіберспорт, спортивні лайфхаки і спортивні челенджі. Вчителями на таких уроках будуть гравці футбольного клубу "Шахтар" - капітан Андрій Пятов і захисник Сергій Кривцов. Також взяли участь зірки гумористичного проєкту "Мамахохотала-шоу" Олег Маслюк і Євген Янович.

Освітній серіал буде доступний на платформі "Дія. Цифрова освіта", на YouTube-каналі та сторінках Фонду Ріната Ахметова і ФК "Шахтар" у соцмережах. Також - у форматі Instagram-серіалу.

Безкоштовний доступ до освітньої бази Minecraft: Education Edition відкрили творці відеогри Minecraft. У час карантину через коронавірус Covid-19 таким чином допоможуть учителям та школярам продовжувати навчання.

Зараз ви читаєте новину «Для школярів випустили серіал про фізкультуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі