понеділок, 09 квітня 2018 19:49

Дипломи з окупованих територій не мають юридичної сили - МОН

Дипломи з окупованих територій не мають юридичної сили - МОН
Дипломи з окупованих територій Донбасу та анексованого Криму не визнають в Україні та за кордоном. Фото: lifecity.com.ua

Дипломи з окупованих територій Донбасу та анексованого Криму не визнають в Україні та за кордоном.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України.

Студенти, які почали навчання у вузах Донеччини та Луганщини 2014-го, можуть продовжити навчання у будь-якому навчальному закладі на материковій Україні.

Студенти, які проходили навчання після 20 лютого 2014 року у вузах Криму можуть пройти в українських закладах атестацію для визнання отриманих кваліфікацій, результатів навчання і періодів навчання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки бюджетних місць виділили у вузах

Абітурієнти з Донбасу і Криму, які хочуть отримати українську освіту, можуть вступити до переміщених вузів за спрощеною процедурою. Для цього слід звернутися в освітні центри. Вони працюватимуть з 19 червня до 30 вересня.

На офіційну сесію ЗНО зареєструвалися 335,4 тис. осіб. Найбільше учасників зареєструвалися у Києві, Дніпропетровській, Львівській, Харківській та Одеській областях.

Зараз ви читаєте новину «Дипломи з окупованих територій не мають юридичної сили - МОН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі