пʼятниця, 01 вересня 2017 10:45

День знань: найпопулярніший пошуковик привітав школярів новим дудлом

Пошуковий сайт Google створив з нагоди Дня знань новий дудл (зображення над стрічкою пошуковика. - Gazeta.ua). На головній сторінці ресурсу розмістили привітальну листівку для всіх школярів та студентів з мешканцями океану, які поспішають до школи. Вони "тримають" плавниками підручники, лінійки, зошити і ручки.

Автор: Скрін головної сторінки Google
  Так виглядає зображення над стрічкою пошуковика 1 вересня
Так виглядає зображення над стрічкою пошуковика 1 вересня

Святковий дудл можуть бачити жителі України, Росії, Білорусі, Литві, Латвії, Вірменії. Окрім яскравої привітальної листівки, Google змонтував відеоролик з нагоди свята. Його опублікували на офіційному YouТube-каналі ресурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Google підготував до Дня Землі оригінальні дудли

"Перший день навчання - перший день навчального року. Його час залежить від різних регіонів у всьому світі через відмінності в погодних умовах, кліматі, сезоні, законах і культурі. У Європі в школу прийнято йти у вересні. А в південній півкулі - із середини січня до кінця лютого. У Канаді, а також у частині США в школу йдуть на наступний день після дня праці", - написали в описі до відео.

Google сьогодні випустив новий пам'ятний дудл. Цього разу він присвятив його покійній японській дизайнерці Ейко Ісіока, яка одягала героїв багатьох оскароносних фільмів. Їй 12 липня мало б виповнитися 79 років. Ейко Ісіока закінчила Токійський університет мистецтв. Її роботи зберігають у музеях всього світу, враховуючи Нью-Йоркський музей сучасного мистецтва. 1992 року її обрали членом нью-йоркського Art Directors Club Hall of Fame, написано у Вікіпедії.

Зараз ви читаєте новину «День знань: найпопулярніший пошуковик привітав школярів новим дудлом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі