пʼятниця, 25 січня 2019 21:10

Зарплата $1 тис.: яку роботу шукають випускники вузів

Випускники при пошуку роботи звертають увагу на розмір заробітної плати, умови праці та графік роботи. Мають значення взаємини у колективі та стосунки з керівництвом.

Молоді фахівці шукають роботу з оплатою від 6-10 тис. грн до $1 тис. Крім того, сподіваються мати хороший соціальний пакет, бонуси, оплату за понаднормову працю, свідчить дослідження P&G.

Автор: P&G
  Молоді фахівці шукають роботу з оплатою від 6-10 тис. грн до  тис.
Молоді фахівці шукають роботу з оплатою від 6-10 тис. грн до тис.

Також випускники віддають перевагу тим роботодавцям, які готові працевлаштувати їх без досвіду роботи. Навчати всьому необхідному у процесі. Тоді вдасться використати свої знання і навички на практиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як успішно пройти співбесіду: поради експертів

Молоді фахівці переважно шукають роботу з гнучким графіком чи можливістю працювати віддалено. Адже хочуть поєднувати роботу з навчанням або хобі. Крім того, вони хотіли б самостійно вирішувати, коли робити поставлені завдання. А не виконувати вказівки керівництва.

Випускники не хочуть працювати у компаніях, які орієнтуються тільки на зростання доходу і не дбають про своїх клієнтів. Крім того, вони не готові працювати в організаціях з непрозорими умовами праці та високою плинністю кадрів.

В Україні підвищили розмір добових на відрядження. Суму "підтягнули" до однієї десятої мінімальної зарплати. Тепер максимальна сума становитиме 417 гривень. Раніше максимум за відрядження отримували 370 грн.

Зараз ви читаєте новину «Зарплата $1 тис.: яку роботу шукають випускники вузів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути