понеділок, 03 серпня 2020 16:10

Заробітчани розповіли про надійний сервіс для переказу грошей з-за кордону

Часто ті, хто працює за кордоном, стикаються з проблемою переказу грошей в Україну. Деякі передають гроші для родини та близьких з водіями автобусів, хтось передає зі знайомими при оказії, але не завжди це швидко та зручно. Для впевненості хочеться знайти надійний спосіб, щоб не переживати за свої кошти і не натрапити на шахраїв.

Онлайн-сервіс переказу грошей TransferGo - це зручний, вигідний та надійний спосіб надіслати гроші своїм рідним в Україну. Грошові перекази в сервісі можна здійснити з 35 країн Європи на картку чи рахунок будь-якого банку в Україні. Також, користуючись TransferGo, можна й непогано заробити завдяки бонусній програмі "Запроси друга".

"Мені подобається у цьому сервісі відсутність прихованих платежів та комісій. Все прозоро. Маєш на екрані суму і розумієш, що саме ця цифра буде зарахована на картку одержувача. Друге, що я виокремлю - це, безперечно, бонусну програму. Коли дозволяють заробляти гроші власною активністю та кмітливістю - це чудово. Третє - надійність та конфіденційність. Також мені до вподоби різного роду акції та розіграші компанії, приурочені до свят", - каже Сергій Терзіогло, українець, що працює в Угорщині.

Автор: Фото надане TransferGo
  Переказати гроші надійно і вигідно в Україну можна з TransferGo
Переказати гроші надійно і вигідно в Україну можна з TransferGo

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переказувати гроші з-за кордону можна безпечно та на картку будь-якого українського банку

Кількість клієнтів TransferGo у всьому світі перевищила 2 млн, серед них понад 500 тис. українців.

Сервіс дуже популярний та простий у використанні. Для отримання грошей відправнику достатньо лише обрати країни відправлення та отримання, ввести суму і встановити швидкість зарахування переказу. Потім слід додати інформацію про одержувача коштів, обрати спосіб оплати переказу й відправити його.

Сергій Литовченко працює в Польщі і користується сервісом TransferGo з 2018 року. Він розповідає: "Тоді, коли я вперше поїхав на заробітки, постало питання, як перевести гроші додому. Не хотів ризикувати і передавати старими способами, наприклад автобусом, чи знайомими, бо знав, що траплялись неприємні випадки. На роботі підказали TransferGo, ще й з такою легкістю, мовляв, ти що з Марса - не знаєш про цю програму?".

Автор: Фото надане TransferGo
  Простота користування TransferGo дозволяє заощадити дорогоцінний час
Простота користування TransferGo дозволяє заощадити дорогоцінний час

За словами Литовченка, в сервісі йому подобається простота в переказі грошей, дизайн додатку, відсутність комісії, найвигідніший курс.

"Головне - безпека, не переживаєш, що гроші десь загубляться в світовій павутині. Я вже багатьох переконав, що все-таки це найкраща програма. І служба підтримки на висоті. Більш як 30 людям допоміг, власноруч зареєструвавши їх у TransferGo. Вони тепер дякують за це і рекомендують додаток іншим", - каже Сергій.

Звертаючи увагу на реальний досвід людей, які задоволені сервісом TransferGo, можна зробити висновок, що це надійний та вигідний спосіб для переказу й отримання грошей. А також - TransferGo дозволяє заробляти реальні гроші, а не ефемерні бонуси, за рекомендації сервісу друзям та знайомим.

Переказувати гроші з-за кордону відтепер можна на картки будь-яких банків в Україні. Таку можливість запустив український сервіс TransferGo.

Зараз ви читаєте новину «Заробітчани розповіли про надійний сервіс для переказу грошей з-за кордону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути