понеділок, 15 червня 2020 14:34

Перекази з-за кордону стали доступними для карток усіх українських банків

Перекази з-за кордону стали доступними для карток усіх українських банків
Міжнародний сервіс робить перекази доступнішими для українців. Зображення: Вікна

Переказувати гроші з-за кордону відтепер можна на картки будь-яких банків в Україні. Таку можливість запускає український сервіс TransferGo.

"Отримували такі запити від наших клієнтів. Наша співпраця з Приватбанком, нашим головним партнером в Україні, протягом останніх 2 років перейшла на новий рівень, і ми раді надати українцям можливість переказувати гроші на карти всіх українських банків", - розповідає Анастасія Фоменко, менеджер з розвитку сервісу в Україні.
Зі зростанням попиту на транскордонні онлайн-перекази стрімко зростає кількість клієнтів TransferGo і список країн, куди можна переказати гроші. Глобальна клієнтська база сервісу перейшла позначку у 2 мільйони і його запустили на 11 нових ринках. Тепер грошові перекази з TransferGo доступні в таких країнах, як Японія, Нова Зеландія, Саудівська Аравія, Сінгапур і Гана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці відправили за кордон $154 млн

"У зв'язку з різким скороченням можливостей переказів через великі фінансові компанії, люди, які бажають відправити гроші своїм рідним і друзям, стали більше покладатися на послуги переказу грошей онлайн, - зазначив гендиректор і співзасновник TransferGo Даумантас Двілінскас.

За останні 12 місяців українці здійснили близько 1,5 млн транзакцій з-за кордону і переказали 270 млн євро за допомогою сервісу TransferGo. Польща залишається лідером за обсягами переказів з Європи в Україну. TransferGo була заснована 2012 року у Великій Британії зі штаб-квартирою в Лондоні. На сьогоднішній день компанія обслуговує платежі в 67 країнах Європи, Азії, США, Канади, Латинської Америки та Африки з офісами в Берліні, Вільнюсі, Стамбулі й Варшаві.

Зараз ви читаєте новину «Перекази з-за кордону стали доступними для карток усіх українських банків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути