неділя, 17 червня 2018 21:10

Занадто самовпевнений, боягуз: яких керівників не люблять на роботі

Занадто самовпевнений, боягуз: яких керівників не люблять на роботі
Щоб бути хорошим начальником, потрібно дослухатися до думки підлеглих, вміти приймати рішення і брати відповідальність за них. Фото: RIA.com

Інколи важко налагодити гарні стосунки з керівництвом. Як правило, це одна із причин звільнення з роботи.

Ніхто не бажає працювати під керівництвом самовпевненої та несправедливої людини. Work.ua наводить приклади керівників, від яких тікають підлеглі.

Я начальник, ти дурень

Звісно, призначення на керівну посаду свідчить про ваші успіхи в роботі. Однак це не означає, що всі інші дурніші за вас. Хороший керівник вміє зібрати чужі знання і направити їх на спільну справу. Він враховує не лише свої думки, а й підлеглих. Тоді робить висновки. Як правило занадто самовпевнених керівників не люблять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому пропонують найвищу зарплату

Я не боягуз, але я боюся

Такий керівник боїться власної відповідальності. Завжди шукає, хто винен, а хто правий. Якщо щось пішло не за планом, неодмінно знайде винного. Крім того, він не бажає щось змінювати. Адже переживає за наслідки. Тим, хто прагне розвитку та інноваційних рішень з таким шефом буде важко знайти спільну мову.

Переможець по життю

Деякі керівники визнають лише особисті перемоги. Для них будь-який успіх — це їх заслуга. Навіть, коли над проектом працювали 50 осіб. Такі керівники ніколи не оцінюють роботу окремих гравців команди. Досвідчені фахівці не довго працюють під таким керівництвом.

Щоб мати гарні стосунки з колегами і керівництвом, завжди потрібно аналізувати свої вчинки. Крім того, впевнено себе поводити.

Зараз ви читаєте новину «Занадто самовпевнений, боягуз: яких керівників не люблять на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути