четвер, 29 листопада 2012 12:27

За 50 гривень Дід Мороз 10 хвилин говорить з дитиною по Cкайпу

За 50 гривень Дід Мороз 10 хвилин говорить з дитиною по Cкайпу
Фото: hiblogger.net

За місяць до Нового року в інтернеті почали торгувати листами і телефонними розмовами з Дідом Морозом. На одному з сайтів за 15 грн. продають 2 хв. розмови.

"Для того, щоб замовити послугу, треба проплатити її через власний телефон або термінал, - каже адміністратор сайту Олексій. - Вказати ім'я дитини, ваш або її номер телефону і час, коли має бути здійснено дзвінок. На номер передзвонять, представляться Дідом Морозом, привітають дитину зі святами і запитають, що ваша дитина хоче на Новий рік. А коли мине 2 хвилини, Дід Мороз попрощається, скаже, що поспішає до інших діток або що йому телефонує Снігуронька, і розмова обірветься".

Послугу можна замовити у будь-який час.

"Акцію найчастіше замовляють для дітей, але часто чоловіки так розігрують своїх дружин. Тоді й дізнаються, що вони хочуть на свято. Ми одній подзвонили о 9 ранку в суботу. Мабуть дівчина спала, бо коли почула, що дзвонить Дід Мороз, заматюкалась і кинула слухавку. Думала, то розіграш. А ми більше не передзвонювали і гроші не повертали. За 15 гривень робимо тільки один дзвінок", - розповів Олексій.

Киянка Марина продає дзвінки від Діда Мороза по Скайпу. 10 хв. розмови коштує 50 грн.

"Зараз у нас акція, - каже Марина. - До 10 грудня послуга коштує 50 гривень, а потім виросте удвічі. Чим ближче до Нового року, тим більше замовлень. Ми живемо у світі розвинутих технологій. Скайп дозволить дитині поспілкуватися з Дідом Морозом у будь-якій точці планети і в будь-який час. Батьки можуть через каталог обрати, якого Діда Мороза вони хочуть бачити на екрані - з бородою чи без, у синьому чи червоному костюмі, самого чи з Снігуронькою".

Дівчина каже, що їхня послуга конкурує з "живими" Дідами Морозами.

"Це набагато дешевше, ніж виклик Діда Мороза додому. До того ж багато моїх знайомих мають гіркий досвід. Торік замовили додому акторів - Діда Мороза і Снігуроньку. Дід Мороз був такий п'яний, що навіть віршика не міг до кінця дослухати. Від нього тхнуло цигарками і перегаром. Замість 20 хвилин вистави пережили 5 хвилин сорому. В кінці дитина аж розплакалась. Мама мусила пояснювати, що Дід Мороз захворів, простудився", - розповіла Марина.

Кожне спілкування складається за індивідуальною програмою. Залежно від віку дитини і ваших рекомендацій буде скориговано виступ Діда Мороза і Снігуроньки. Тривалість дзвінка - 10 хв.

"Після такої бесіди, ваша дитина зрадіє. У нас в програмі повчальна казка від Діда Мороза, читання віршів і виконання пісеньок, ігри, жарти, примовки. Дитина може розказати Діду Морозу та Снігуроньці свої секрети і отримає обіцянку про подаруночок під ялинку", - каже Марина.

За 50 грн. також можна придбати лист від Діда Мороза.

"Є макети листів для дівчаток і хлопчиків. Замовити лист можна до 25 грудня. Всі листи будуть доставлені до Нового року "Укрпоштою". Лист приходить в поштову скриньку, у кольоровому конверті з печаткою. За бажанням, лист можете написати самі. Ми надрукуємо його на красивому бланку. Там можна написати побажання для дитини на наступний рік,а також поради від Діда Мороза - що треба зробити і як треба вчитися, аби отримувати дорогі подарунки", - каже Марина.

Зараз ви читаєте новину «За 50 гривень Дід Мороз 10 хвилин говорить з дитиною по Cкайпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути