понеділок, 11 червня 2012 13:05

Спецтема: Євробачення-2012

Дід Мороз запросив "Бурановских бабушек" на день народження

Дід Мороз запросив "Бурановских бабушек" на день народження
Бабусі також запросили його в гості Фото: ИТАР-ТАСС

Учасниці удмуртського колективу "Бурановские бабушки" поговорили по телефону з самим Дідом Морозом з Великого Устюга. Чарівник запросив співунок на свій день народження.

Зимовий чарівник 8 червня сам зателефонував "Бурановским бабушкам" по телефону, щоб привітати їх з гідним виступом на Міжнародному музичному конкурсі "Євробачення-2012".

"Дід Мороз всім серцем і всією душею підтримував бабусь, вболівав за них під час "Євробачення". І, звичайно, не привітати їх з таким гідним виступом Дід Мороз не міг. Адже, незважаючи на те, що зайняли бабусі друге місце, вони, без сумніву, підкорили своїм виступом багатьох, і не тільки в Росії", - розповіла прес-секретар Діда Мороза Любов Якимова.

Однак і "Бурановские бабушки" у боргу не залишилися, запросивши Діда Мороза в Бураново. "Приїжджай у гості! До нас і наших онуків! Так, ще б взимку снігу побільше!" - розповіли учасниці удмуртського колективу. Примітно, що день народження Діда Мороза - 18 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бурановские бабушки" витрачають зароблені гроші на будівництво церкви

Нагадаємо, "Бурановские бабушки" виконали на фіналі "Євробачення 2012", що відбувся в ніч з 26-го на 27 травня на сцені Baku Crystal Hall, запальну пісню Party For Everybody і завоювали друге місце, набравши 259 балів за результатами глядацького голосування та рішення професійного журі.

Зараз ви читаєте новину «Дід Мороз запросив "Бурановских бабушек" на день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути