понеділок, 28 травня 2012 15:15

Спецтема: Євробачення-2012

"Бурановские бабушки" нагодують Путіна пирогами

"Бурановские бабушки" нагодують Путіна пирогами
Старенькі чекають президента у своєму селі Фото: ИТАР-ТАСС

Учасниці колективу "Бурановские бабушки" з нетерпінням чекають на приїзд Володимира Путіна в їхнє рідне село. Бабусі мають намір пригостити президента своїм фірмовим блюдом - пирогами перепечами.

Нагадаємо, "Бурановские бабушки" виконали на фіналі "Євробачення 2012", що відбувся в ніч з суботи на неділю на сцені Baku Crystal Hall, запальну пісню Party For Everybody і завоювали друге місце, набравши 259 балів за результатами глядацького голосування та рішення професійного журі.

Після цієї радісної події президент Росії Володимир Путін привітав "Бурановских бабушек" з успішним виступом на конкурсі і висловив намір з'їздити в їхнє село, щоб познайомитися особисто. "Щиро вітаю "Бурановских бабушек", які зайняли друге місце на конкурсі "Євробачення", - наводить прес-служба Кремля слова Путіна.

Крім того, в прес-службі зазначили: "Путін планує найближчим часом в ході своєї поїздки в Удмуртію особисто познайомитися з бабусями, відвідати їхнє село, познайомитися, як живуть його мешканці, і переконатися, чи дійсно там так погано з телебаченням, оскільки повідомлялося, що тільки в сільраді в цьому селі є один телевізор".

ФОТОРЕПОРТАЖ: За Гайтану проголосували лише 16 країн з 42-ох

Коли бабусі дізналися, що до них в Бураново незабаром приїде сам Володимир Путін, дуже зраділи. "Нам дуже приємно, що Володимир Володимирович Путін привітав нас зі сріблом і пообіцяв приїхати до нас на батьківщину. Зустрінемо його, як завжди приймаємо гостей, накриємо стіл і почастуємо перепечами", - заявили "Бурановские бабушки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін захоплюється "Бурановскими бабушками" і збирається до них в село

До слова, бабусі прилетіли в Москву ввечері в неділю. "Бабушек" зустрічали не тільки представники преси, а й численні шанувальники колективу. Бабусям одразу ж надарували квітів, а ті в свою чергу експромтом виконали пісню Party For Everybody, котра стала вже хітом не тільки в Росії, але і по всьому світу. Також "Бурановские бабушки" поділилися радістю, що повернулися в Росію: "Як же добре вдома, навіть повітря у нас в Росії інше! Залишилося тільки до рідного села дістатися - там нас вже зачекалися".

Зараз ви читаєте новину «"Бурановские бабушки" нагодують Путіна пирогами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути