вівторок, 08 травня 2012 11:20

Спецтема: Євробачення-2012

"Бурановские бабушки" на сцені "Євробачення" спечуть пиріг

"Бурановские бабушки" на сцені "Євробачення" спечуть пиріг
Це допоможе бабусям трохи відволіктися від хвилювання

Учасниці гурту "Бурановские бабушки" взяли з собою в Баку житнє борошно, щоб під час фінального виступу на "Євробаченні-2012" спекти на сцені перепечі (невеликий відкритий пиріг, що формою нагадує тарталетки), повідомила журналістам у вівторок прес-секретар колективу Світлана Сиригіна.

Восьмого травня бабусі вилетіли в Москву, де пройдуть генеральні репетиції їхнього виступу у фіналі конкурсу "Євробачення - 2012" у столиці Азербайджану. За задумом режисерів, на сцені під час виступу "Бурановских бабушек" буде стояти макет російської грубки, в якій учасниці групи спечуть перепечі. Раніше Сиригіна говорила, що це допоможе бабусям трохи відволіктися від хвилювання.

В Москву бабусі вилетіли не повним складом групи, до столиці Росії вирушили сім з восьми учасниць колективу.

"Наталя Яківна Пугачова прилетить до Москви 13 травня. Ми її не стали з собою брати, вирішили поберегти", - сказала Сиригіна.

Вона також розповіла, що бабусі вдячні всім, хто їх підтримує, і налаштовані на перемогу в фіналі "Євробачення - 2012".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бурановских бабушек" звинувачують у подвійному плагіаті

"Бурановские бабушки" були обрані російськими глядачами під час національного відбіркового конкурсу "Євробачення-2012" в ніч на 8 березня шляхом глядацького телефонного і sms-голосування, а також думкою членів професійного журі. Вони отримали 38,51 бала і обійшли фаворитів відбіркового конкурсу: дуети єдиного російського переможця "Євробачення" Діми Білана та екс-учасниці гурту t.A.T.u. Юлі Волкової, а також оперної співачки Аїди і Тіматі.

Удмуртский колектив виконав тоді пісню Party for Everybody, музику для якої написав співпродюсер колективу Віктор Дробиш, слова удмуртською створили самі бабусі, а англійський текст - поетеса Мері Сьюзен Епплгейт, яка працює з Modern Talking та Кайлі Міноуг.

Міжнародний конкурс пісні "Євробачення-2012" пройде в столиці Азербайджану з 22 по 26 травня.

Зараз ви читаєте новину «"Бурановские бабушки" на сцені "Євробачення" спечуть пиріг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути