пʼятниця, 25 травня 2012 14:25

Спецтема: Євробачення-2012

Нагорний голосуватиме за "Бурановских бабушек", а Гайтані не пророкує навіть 10-ки

Нагорний голосуватиме за "Бурановских бабушек", а Гайтані не пророкує навіть 10-ки
Продюсер вважає, що за перше місце боротимуться Росія і Швеція Фото: gaganews.com.ua

Тимофій Нагорний не дивився другий півфінал "Євробачення-2012", де виступала Гайтана. Виступ співачки продюсер переглядав у запису.

"Гарний виступ. Гайтана трималася впевнено. Слава Богу, що пройшла у фінал. Я вважаю, що це вже велике досягнення. Вона трималася впевнено. Це говорить про те, що вона професійна артистка, дуже довго виступає на сцені і тому виступила гідно. Взагалі конкурс "Євробачення" непередбачуваний. Якщо втручається політика, то можна чекати чого завгодно", - розповів Нагорний у коментарі Gazeta.ua.

Продюсер зазначив, що цього року в конкурсі беруть участь слабкі артисти, крім представників Росії ("Бурановские бабушки") і Швеції (співачок Лорін).

"Думаю, що вони і будуть боротися за перше місце. А решта - це виключно промо і менеджмент артиста. Залежно від впізнаваності артиста, таке буде і місце", - підкреслив він.

Між тим, продюсер поділився, що дивився перший півфінал, який пройшов 22 травня, і голосував за "Бурановских бабушек" (Росія).

"У нас все волонтери з Америки за них голосують. Я щиро бажаю їм перемоги, тому що це найкрасивіше, найбільш інноваційне рішення від Росії. І навіть якщо вони займуть друге місце, це буде велике визнання і велика перемога. Всі ними захоплюються, всі їх підтримують, вони закохали в себе всю Європу. У них дуже професійно працює команда менеджерів, які зробили все, щоб симпатії європейців були на їхньому боці", - зазначив Нагорний.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гайтана у віночку і білій сукні увірвалася у фінал "Євробачення"

Між тим продюсер підкреслив, що у Гайтани є шанс потрапити в першу десятку фіналістів.

"Мені складно робити прогнози, я ж не провидець. Я повторюся, Європа вкрай негативно ставиться до політики України, а це для "Євробачення" дуже важливо, тому Гайтана та її команда повинні докласти дуже багато зусиль, щоб бути в трійці фіналістів. А от в десятку потрапити - це для неї можливо. Якщо вона потрапить до трійки, я буду захоплюватися її командою ", - сказав він, зазначивши, що найреальніший сценарій для Гайтани - потрапити з десятого по п'ятнадцяте місця.

Продюсер вважає, що за перше місце боротимуться Швеція і Росія.

"У них дуже мало конкурентів на сьогоднішній день. І якщо навіть Росія займе друге місце, вони реально переможці, тому що все у них правильно, починаючи від номера, креативу, інновації. І найголовніше - на їхньому боці симпатії європейців", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайтані пророкують 18-те місце

Нагорний також розповів, що фінал конкурсу буде дивитися і буде голосувати всі за тих же "Бурановских бабушек".

"Я думаю, що Україна дасть їм найвищий бал. Тому що це наші сусіди, це наше ставлення до Російської федерації. Кілька тисяч волонтерів від нашої організації (Нагорний активно займається благодійною діяльністю, - ред.) проголосують за "Бурановских бабушек", - підкреслив продюсер.

Зараз ви читаєте новину «Нагорний голосуватиме за "Бурановских бабушек", а Гайтані не пророкує навіть 10-ки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути