вівторок, 22 травня 2012 11:53

Спецтема: Євробачення-2012

"Надія, як кажуть, помирає остання" — Ліхута про шанси Гайтани на "Євробаченні"

"Надія, як кажуть, помирає остання" — Ліхута про шанси Гайтани на "Євробаченні"
Продюсер зізнався, що "Бурановские бабушки" близькі йому ментально Фото: segodnya.ua

Представниця України на "Євробаченні" Гайтана позавчора провела другу репетицію свого номеру. Між тим, сьогодні відбудеться перший півфінал пісенного конкурсу, під час якого виступлять фаворити цьогорічного конкурсу, представники Росії "Бароновские бабушки". В інтерв'ю Gazeta.ua Ігор Ліхута зізнався, що, можливо, саме за них і буде голосувати.

Які враження від перегляду виступу Гайтани?

- Номер дуже сподобався. Гайтана, як на мою думку, почувається досить спокійно, врівноважено. Вона - професійна людина, професійна співачка. Я не впевнений, як би почувався на цьому місці молодий артист, який не має такого досвіду, як Гайтана.

Можливо, було в її номері щось зайве, або, навпаки, чогось не вистачало?

- Мені дуже подобається, як на прес-конференції сказав Едуард Клім (продюсер Гайтани, - ред.): "Конкурс "Євробачення" — це конкурс пісенний". Тому треба враховувати те, як буде заспівана пісня, яка буде пісня. А становитися на вуха, роздягатися, стрибати, літати - це вже вторинно. Мені Гайтана подобається. Я маю надію, що вона сподобається і глядачам, і членам професійного журі. І яка різниця в чому хлопці з підтанцьовки були? Ну, в спідницях, а якби вони були у брюках? На сьогоднішній день, щоб потрапити на обкладинку якоїсь газети чи журналу, треба бути в ліфчику і трусах. Тому що просто так не беруть. Я не маю на увазі конкретну співачку.

Чи має Гайтана шанси з таким номером виграти у конкурсі?

- Номер непоганий, пісня непогана, і взагалі вона досить професійно виглядає. Я, чесно кажучи, дуже хотів би, щоб Гайтана перемогла. Будемо надіятись, що вона переможе. Надія, як кажуть, помирає остання. Але, якщо вона увійде в п'ятірку — це буде досить непогано.

Досвідчені люди вважають, що менеджмент Гайтани зробив помилку, приділивши мало уваги просуванню співачки, як в Україні, так і в Європі. Чи підтримуєте Ви такі думки?

- Реклами багато не буває. Погана реклама — це тільки некролог. Піару має бути багато. Якщо вони (менеджмент Гайтани, - ред.) зробили мало, значить вони програють. Однак мені важко сказати в ситуації Гайтани, оскільки я не слідкував за якістю і кількістю її реклами. Я так скажу, на першому місці має бути пісня, на другому — номер, на третьому — реклама.

За кого будете голосувати на конкурсі?

- В цьому році в "Євробаченні" бере участь один з моїх найулюбленіших співаків Енгельберт Хампердінк (представник Великої Британії на конкурсі, - ред.). У мене в машині є його диски. Я слухаю його з дитинства, тому що мій батько був професійний музикант. У нього фантастичний голос, таких голосів зараз немає, на жаль. Ця людина має більш ніж 70 років. Я просто захоплений його творчістю, його тембром, голосом. Але разом з тим, мені важко сказати, за кого я буду голосувати. Мені дуже подобаються "Буранівські бабусі" (представники Росії на "Євробаченні", - ред.). Чесно кажучи, вони дуже класні, такі веселі. Я, наприклад, не виключаю, що вони в цьому році можуть перемогти. Я буду вболівати за Хампердінка, однак бабусі мені ближчі ментально. Але по музиці я безумовно дуже люблю Хампердінка. Тому я буду голосувати або за нього, або за "Буранівських бабусь". Буду дивитись фінал 26 травня, а 22 буду дивитись півфінал, буду тримати кулаки за Гайтану, щоб вона потрапила у фінал.

На що артист має робити ставку, аби перемогти у "Євробаченні"?

- Важко сказати. Треба, як кажуть, "в данный момент очутиться в правильном месте". Це доля. У одного артиста може щось вийти, у другого — ні. Так само і з поняттям "зірка". Що таке зірка? Зірка — це комплекс всього, в першу чергу, таланту, зовнішності. Знаєте, про таких людей кажуть, що у нього енергетика є, від нього пре. От усе це в комплексі називається "зірка". Якщо людина буде просто красива чи буде просто гарно співати, це вже не зірка. Це просто гарний, популярний виконавець. Чому стільки років тримається Алла Пугачова, Софія Ротару? Тому що це справжні зірки. У них є все. Просто у них - різний піар. У Алли Борисівни весь час трошки брутальний: про чоловіків, когось обматюкала, когось послала. У Софії Михайлівний інший погляд на піар. Але вони обидві є справжніми зірками. Можна казати все, що завгодно, але нехай хтось в такому віці буде співати і збирати повні зали, як Ротару і Пугачова.

Зараз ви читаєте новину «"Надія, як кажуть, помирає остання" — Ліхута про шанси Гайтани на "Євробаченні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути