неділя, 27 травня 2012 17:33

Спецтема: Євробачення-2012

Путін захоплюється "Бурановскими бабушками" і збирається до них в село

Путін захоплюється "Бурановскими бабушками" і збирається до них в село
Президент РФ привітав "бабусь" з другим місцем Фото: mk.ru

Президент РФ Володимир Путін привітав "Бурановских бабушек" з успішним виступом на конкурсі "Євробачення" в Баку.

"Щиро вітаю "Бурановских бабушек", які зайняли друге місце на конкурсі "Євробачення", - наводить слова Путіна прес-служба Кремля.

Президент Росії захоплений тим, "з яким талантом і з яким завзяттям "Бурановски бабушки" виконували свою конкурсну програму", відзначають в прес-службі.

За словами Володимира Володимировича, виконання пісень, у тому числі і удмуртською мовою, є прекрасною популяризацією багатонаціональної культури Росії.

Путін висловив надію на те, що вже скоро багато глядачів в Росії і, в тому числі в Москві, зможуть послухати концертні виступи "Бурановских бабушек".

ФОТОРЕПОРТАЖ: За Гайтану проголосували лише 16 країн з 42-ох

"Путін має на увазі найближчим часом в ході своєї поїздки в Удмуртію особисто познайомитися з бабусями, відвідати їхнє село, познайомитися, як живуть його мешканці, і переконатися, чи дійсно там так погано з телебаченням, оскільки повідомлялося, що тільки в сільраді в цьому селі є один телевізор", - відзначили в прес-службі.

Зараз ви читаєте новину «Путін захоплюється "Бурановскими бабушками" і збирається до них в село». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі