середа, 30 травня 2012 13:20

Спецтема: Євробачення-2012

"Бурановские бабушки" витрачають зароблені гроші на будівництво церкви

"Бурановские бабушки" витрачають зароблені гроші на будівництво церкви
На даний момент вже залитий фундамент майбутньої будівлі церкви Фото: ntv.ru

Будівлю церкви в рідному селі "Бурановских бабушек", які посіли друге місце на конкурсі пісні "Євробачення-2012", планується побудувати в цьому році, в середу на місці будівництва було звершено молебень, повідомила прес-секретар колективу Світлана Сиригіна.

Храм Святої Трійці, побудований в селі Бураново в 1895 році, був зруйнований в кінці 30-х років минулого століття. У своїх інтерв'ю учасниці групи "Бурановские бабушки" неодноразово заявляли, що планують витратити зароблені під час виступів на сцені гроші на відновлення сільської святині.

На даний момент вже залитий фундамент майбутньої будівлі церкви.

"Цього року церкву планується звести під дах, оздоблювальні роботи, швидше за все, вестимуться в наступному році", - сказала Сиригіна, пояснивши, що терміни будівництва храму залежать від фінансування.

За її словами, "бабусі" віддають свої гонорари на будівництво, крім того, найближчим часом надійде 1 мільйон рублів з фонду президента Удмуртії.

Сиригіна уточнила, що храм буде невеликим, і він будується на новому місці, в центрі села. А на місці зруйнованої церкви зараз знаходиться меморіал полеглим під час Великої Вітчизняної війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лорін повинна була віддати перше місце "Бурановским бабушкам" - Валід Арфуш

"Нова церква не буде копією старої. Вона будується за новим ескізом. На думку "бабусь", церква повинна бути скромною, невичурною", - зазначила прес-секретар колективу.

У фіналі конкурсу "Євробачення-2012", що проходив в Баку, "Бурановские бабушки" з завзятою піснею Party For Everybody завоювали друге місце, набравши 259 балів за результатами глядацького голосування та рішення професійного журі. Як і було передбачено букмекерами, перше місце дісталося шведській співачці Лорін.

Зараз ви читаєте новину «"Бурановские бабушки" витрачають зароблені гроші на будівництво церкви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути