вівторок, 29 травня 2012 13:05

Спецтема: Євробачення-2012

"Темношкірих не дуже-то люблять євреї та німці" - Фальоса про програш Гайтани

"Темношкірих не дуже-то люблять євреї та німці" - Фальоса про програш Гайтани
Продюсер вважає, що співачка зробила, що змогла Фото: foto.delfi.ua

Юрій Фальоса дивився нинішній фінал "Євробачення", проте ні за кого не голосував.

"Я не маю права голосувати за Україну, а крім України голосувати більше ні за кого не хочеться", - розповів продюсер у коментарі Gazeta.ua.

Фальоса зазначив, що Лорін зі Швеції заслужено посіла перше місце.

"Швеція була найцікавіша. Це реально. І пісня гарна, і номер, краще нікого не було", - підкреслив він.

Але в той же час зазначив, що у представників Росії "Бурановских бабушек" була найшикарніша пісня і найцікавіший номер: "По мені, так Росія і Швеція - на першому місці. Ну помінялися місцями, це нормально".

Продюсер також висловив свою точку зору з приводу програшу Гайтани на конкурсі.

"Гайтана добре виступила. Однак є багато об'єктивних причин. По-перше, темношкірих не дуже-то люблять євреї та німці. Ви бачите, вони жодного голосу не дали. Це пояснення не зовсім можливо правильне. Але це моя особиста думка. І друге, звичайно Гайтана могла б трохи краще пісню вибрати. З її голосом, з її даними вона практично була там найпрофесійнішою співачкою", - зауважив Фальоса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лорін повинна була віддати перше місце "Бурановским бабушкам" - Валід Арфуш

Продюсер наголосив, що Гайтані потрібно було вибрати трохи іншу пісню.

"Навіть якщо б вона якийсь медляк заспівала, у своєму стилі, то порвала б там всіх. Трошки вони перемудрили. Можливо грошей не вистачило, можливо ще щось", - зазначив він.

Однак на зауваження про те, що бюджет участі Гайтани в "Євробаченні" склав $500 тисяч, Фальоса зауважив: "Тоді не знаю, на що вони витратили ці півмільйона. З півмільйоном можна було зайняти і перше місце".

ФОТОРЕПОРТАЖ: За Гайтану проголосували лише 16 країн з 42-ох

Продюсер погодився, що провал Гайтани на конкурсі був тільки в самому номері та пісні.

"Сама Гайтана - професіонал. Вона реально крута співачка. Що вона могла в цьому номері, вона зробила. Її звинувачувати в цьому не можна", - підкреслив він.

Між тим Фальоса вважає, що нічого страшного в 15-му місці немає: "Україна гідно виступила, потрапила у фінал. Багато хороших артистів, які взагалі навіть у фінал не потрапили".

Продюсер зазначив, що провал Гайтани на конкурсі стався здебільшого через політичну ситуацію в країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вже на другій хвилині зрозумів, що переможе Лорін" - DJ Паша

"Головна причина в тому, що політична ситуація Україна на сьогоднішній день...настільки до неї ставляться несприятливо, що навіть, якщо б вона виступила супер-пупер, я думаю, їй би все одно занизили б бали. Тому що Україну зараз багато хто не люблять. Потрібно бути точно на голову вище всіх, щоб зайняти більш престижне місце. Тому я вважаю, що імідж України зіпсував їй виступ в цьому році ", - підкреслив він.

Нагадаємо, одразу після виграшу у національному відборі на "Євробачення" на адресу Гайтани пролунали образливі слова щодо кольору її шкіри. Член політради партії "Свобода" Юрій Сиротюк заявив, що співачка не повинна представляти на конкурсі нашу країну, оскільки тоді Україну будуть асоціювати з країною в далекій Африці.

"Мільйони, які будуть дивитися це шоу, побачать, що Україну представляє, умовно, людина, яка не належить до нашої раси, вкорениться поняття, що Україна десь в далекій Африці", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «"Темношкірих не дуже-то люблять євреї та німці" - Фальоса про програш Гайтани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути