понеділок, 28 травня 2012 14:05

Спецтема: Євробачення-2012

У Баку Гайтана за дві хвилини витратила $700 на косметику та білизну

У Баку Гайтана за дві хвилини витратила $700 на косметику та білизну
Співачці дуже подобається азербайджанська кухня Фото: svit24.net

Гайтана не відмовляла собі в задоволенні пробувати азербайджанську кухню, повідомляє ТСН. Про це співачка розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", перебуваючи в Баку, де проходив конкурс "Євробачення".

"Азербайджан - гостинна країна. Вони постійно пригощають смакотою. Я не думаю, що це було б гарною манерою відмовляти. Тому я їм з великим задоволенням, тому що все готується з великою любов'ю", - підкреслила Гайтана.

Співачка зазначила, що смачні страви не впливають на її фігуру.

"Кожен день я їжджу на велосипеді по набережній. Тому тримаю себе в формі, все прекрасно: вдень їм, а раненько на велосипед і мотаю кола. І в мене по-моєму все залишається стабільно", - зазначила вона.

Крім того, Гайтана зізналася, що хоче навчитися готувати азербайджанську кухню.

ФОТОРЕПОРТАЖ: За Гайтану проголосували лише 16 країн з 42-ох

"Я дуже хочу навчитися готувати далму (блюдо схоже на наші голубці, - ред.). Саме азербайджанська далма дуже смачна. У них є різні її види: в перці, баклажані, помідорі. Крім виноградного листя, у них є фісташкове листя. Це дуже смачно. Так само мені подобається їхні кебаби, їхні дьонери. Фантастичні сочевичні супи. Загалом я відчуваю, що я привезу в Україну багато нових рецептів", - підкреслила вона.

Між тим, Гайтана зазначила, що не знає, який бюджет її участі в цьогорічному "Євробаченні".

ВІДЕО: Гайтана у віночку і білій сукні увірвалася у фінал "Євробачення"

"Знаю, що сьогодні я вийшла і вперше витратила гроші. Це було несподівано. Я розміняла десь $700 і через дві хвилини їх вже не було. Я купила буквально трохи косметики і трохи білизни і грошики швидко закінчилися. Я досі не можу зрозуміти, скільки манат (офіційна грошова одиниця Азербайджану, - ред.) я витратила по відношенню до доларів і до євро. Але тут звичайно треба знати, де робити шопінг, тому що є місця дуже дорогі, а є місця, які треба знати, як мені сказали", - розповіла співачка.

Зараз ви читаєте новину «У Баку Гайтана за дві хвилини витратила $700 на косметику та білизну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути