вівторок, 29 травня 2012 16:06

Спецтема: Євробачення-2012

"Напевно самовпевненість їх і погубила" - Тимофій Нагорний про команду Гайтани

"Напевно самовпевненість їх і погубила" - Тимофій Нагорний про команду Гайтани
Продюсер одразу зрозумів, що переможе Лорін зі Швеції Фото: tabloid.pravda.com.ua

Тимофій Нагорний вважає, що Гайтана могла б зайняти з третього по п'яте місце. Проте цього не вийшло зробити через заангажованість і погане просування артистки. Про це продюсер розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

Чи заслужила Лорін зі Швеція перше місце в конкурсі?

- Вона отримала найвищі бали і це було об'єктивно. І її манера співу, і танець, і хореографія - все було їй на руку. Все було красиво. І плюс правильна промо-компанія співачки. Симпатії європейців були на її стороні. Я думаю, що вона заслужила перше місце. З усіх номерів, що я переглянув, я відразу сказав, що вона буде перша. Я зрозумів, що це претендентка на перемогу. Вона реально відрізнялася. Мені Лорін сподобалася. Вона все зробила правильно, в тому числі і змінила свій імідж. Вона вигідно відрізнялася на фоні всіх учасників. Її внутрішній світ, її позитивна енергетика - це було все правильно.

Ви голосували за представників від Росії "Бурановских бабушек". Вам не шкода, що вони не виграли, зайнявши лише друге місце?

- Я думаю, що це можливо і правильно. Тому що вони вже у такому віці і все це не дуже позитивно позначається на стані здоров'я. Вони і так стали знаменитими. Вони й так справили найпозитивніше враження на всіх європейців. Багато бабусь тепер розуміють, що в їхньому віці життя ще не закінчується, а може бути ще стільки всього красивого, яскравого. Я думаю, що президент Росії відвідає Удмуртію і зробить її дуже популярною в Росії. І вони побудують свій храм.

Ви б самі хотіли познайомиться з "Бурановскими бабушками"?

- Я особисто передавав їхньому менеджеру свої компліменти. Я особисто говорив, що наші волонтери будуть голосувати за них. Ми робили все від нас залежне. І якщо буде така можливість, то із задоволенням поспілкуюся і висловлю їм своє захоплення і повагу.

Чи заслужила Гайтана насправді 15-е місце?

- У неї була хороша пісня, непоганий номер. Незважаючи на те, що вона переживала під час виступу у півфіналі, у фіналі вона виступила гідно. Тут виключно питання до менеджменту. Вони подумали, що промо-тур не обов'язково робити. Напевно самовпевненість їх і погубила. Багато піару не може бути, мало реклами в шоу-бізнесі не буває. Чим більше, тим краще.

Тобто Ви вважаєте, що саме у відсутності піару і була причина провалу Гайтани на конкурсі?

- Їй потрібно було хоч якесь креативне, інноваційне рішення. Потрібно було використовувати, напевно, чемпіонат світу "Євро-2012". Можливо потрібно було в номері поставити футболістів-акробатів, які робили б хореографію з м'ячиками. Можливо потрібно було їй більше запрошувати в гості на чемпіонат "Євро-2012". Словом дуже погано попрацювали в просуванні та піарі. Це і призвело до вкрай низьких оцінок. Їй напевно було вкрай складно виступати і розуміти, що вона не буде ані у першій п'ятірці, ані в першій десятці. Адже потрібно враховувати політичну ситуацію. А "Євробачення" - це не лише музичний конкурс, а й політичний конкурс. Він заангажований. Що б там не говорили. І це дуже впливало на українського виконавця. І тому потрібно було змиритися з тим, що ти не виграєш цей конкурс. І це вже на тебе морально тисне. І в цій ситуації потрібно розуміти, що їм можливо не вистачало фінансових ресурсів, можливо не вистачало професіоналізму в команді. Артист все це розуміє. Тому, коли вона виходила в півфіналі, було помітно її нервове перезбудження. Потім вона виправилася, тому що вона - професіонал. Але вийшло те, що є.

Якщо відкинути всі питання політики і піару, яке б Ви місце їй дали?

- З третього по п'яте. Реально вона гідна. При чому коли артист хороший, коли в нього правильний внутрішній світ...вона ніколи не відмовлялася від участі в благодійних заходах, вона дійсно позитивна людина. Гайтана - професійний артист, вона досвідчена співачка. У неї чудова фігура, у неї все добре. Просто не склалося. Дуже складно було б виграти перше місце, а в першій п'ятірці - це можливо.

Зараз ви читаєте новину «"Напевно самовпевненість їх і погубила" - Тимофій Нагорний про команду Гайтани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути