понеділок, 11 липня 2011 18:25

З уболівальників Євро-2012 хотіли брати по 100 євро за студентську "общагу"

З уболівальників Євро-2012 хотіли брати по 100 євро за студентську "общагу"

Адміністрації деяких столичних вузів хотіли заробити по 100 євро за здачу в оренду місця в гуртожитку для розміщення вболівальників під час проведення в Києві Євро-2012

Про це на прес-конференції, присвяченій підготовці до чемпіонату, повідомив власник турагентства "Гамалія" Ігор Голубаха. Саме ця компанія буде офіційно займатися розміщення уболівальників в українській столиці.

"Ми не хочемо судових позовів від невдоволених умовами проживання вболівальників, тому дуже ретельно перевіряємо всі умови, в яких буде проживати людина, - каже Голубаха, - і це трохи затримує підписання контрактів. Другим гальмуючим фактором при укладанні договорів з гуртожитками, є "українська жаба", яка сидить, напевно, в кожному українцеві. Ректори деяких вузів захотіли заробити багато грошей і запросили за місце в гуртожитку по сто євро".

За його словами, виставляти такий товар з такою ціною на ринок послуг просто нереально, тому компанія не погоджувалася на такі пропозиції. Зрештою, за словами Голубахи, ректорам не залишалося нічого іншого, як знизити оплату до стандартної ціни. Вона становить 25-40 євро.

Зазначимо, що більшість футбольних фанів, які приїдуть на матчі в Київ, житимуть у столичних гуртожитках.

Крім того, Київська міська міськадміністрації на час проведення матчів фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року планує запровадити систему "комбі-квитка", повідомляється в прес-релізі КМДА з посиланням на заступника її голови Анатолія Голубченка.

За його словами, вболівальники, які мають квиток на матч, в день його проведення і до 12.00 наступного дня зможуть безкоштовно користуватися громадським транспортом столиці.

Зараз ви читаєте новину «З уболівальників Євро-2012 хотіли брати по 100 євро за студентську "общагу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути