понеділок, 04 липня 2011 19:23

У Польщі забракували один із стадіонів Євро-2012

У Польщі забракували один із стадіонів Євро-2012

Експлуатація нового футбольного стадіону в Гданську, що збудований до чемпіонату Європи 2012 року, наразі неможлива. Такого висновку дійшли експерти з питань безпеки.

"У зв'язку з відсутністю дозволу на використання стадіону "PGE Arena", негативним висновком Державної пожежної служби щодо заходів безпеки, а також відсутністю акту прийому-передачі об'єкту, експлуатація стадіону "PGE Arena" неможлива", – зазначається у повідомленні офіційного сайту гданської "Лехії", що буде виступати оператором стадіону.

У зв'язку з цим керівництвом команди прийняте рішення про відкладення строку початку реалізації квитків та абонементів на сезон 2011/2012. Крім того, на сьогодні залишається відкритим питання щодо дати матчу-відкриття "бурштинової" арени.

Нагадаємо, від початку планувалося, що стадіон відкриють товариським матчем між національними збірними Польщі і Франції 6 червня, а згодом урочисту подію було перенесено на 23 червня, коли мала відбутися футбольна зустріч журналістів та політиків.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі забракували один із стадіонів Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути