неділя, 03 липня 2011 13:34

Платіні двічі відвідає Україну

Платіні двічі відвідає Україну

Президент Європейського футбольного союзу Мішель Платіні наприкінці вересня 2011-го року відвідає Україну та Польщу. Про це Інформаційному центру "Україна-2012" повідомив керівник Місцевого оргкомітету Маркіян Лубківський.

За його словами, мета візиту – перевірка стану готовності двох країн-господарок напередодні проведення чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Водночас поки невідомо, які міста відвідає керівник УЄФА.

Відомо також, що цього року Мішель Платіні відвідає Україну ще раз – 2 грудня під час урочистої церемонії жеребкування фінальної частини Євро-2012, яка відбудеться в київському Палаці "Україна".

Тим часом Україна та Польща продовжують співпрацювати в інформаційній сфері. Польська урядова спілка PL.2012 та ІЦ "Україна-2012" підписали дорожню карту інформаційного супроводу підготовки та самих подій Євро-2012.

Відповідно до документу, сторони будуть співпрацювати за 5-ма основними напрямками. Перш за все, PL.2012 та Інфоцентр "Україна-2012" збираються обмінюватися поточною інформацією про підготовку до турніру в кожній з країн. Більше того, в своїх інформаційних повідомленнях сторони зобов'язуються промотувати один одного.

Поряд з цим, українська та польські організації зобов'язуються двічі на місяць у режимі телефонних конференцій погоджувати промоційні заходи, а також планувати акції, що рекламуватимуть Євро в наших країнах.

На початку осені сторони запланували також організувати відеоконференцію між двома приймаючими країнами єврочемпіонату. В її рамках журналісти двох країн матимуть можливість поставити питання високопосадовцям, які опікуються підготовкою до футбольного турніру.

Серед ключових заходів україно-польської співпраці в інформаційній сфері до Євро – організація прес-турів для іноземних журналістів. Відповідно до домовленості, перший такий тур журналістів має відбутися в жовтні 2011 року в Україні, а на початку 2012 року – в Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Платіні двічі відвідає Україну ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути