четвер, 12 квітня 2012 10:14

Власник колишньої "Криворіжсталі" поскаржився на корупцію

Власник колишньої "Криворіжсталі" поскаржився на корупцію
Лакшмі Міттал нічого не говорив про плани підприємства. Фото: uateka.com

Власник і глава найбільшої сталеливарної компанії світу ArcelorMittal Лакшмі Міттал під час відвідин 11 квітня найбільшого в Україні Криворізького гірничо-металургійного комбінату "ArcelorMittal Кривий Ріг" вказав на дві основні проблеми, що існують на ньому: логістику поставок і корупцію при реалізації продукції.

Як повідомив редактор тижневика "Разом-Профінфо" первинної профспілкової організації ПАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг" Віктор Бєлік, в середу ввечері відбулася зустріч Міттала з керівниками підрозділів, на якій також був присутній профактив підприємства.

"На подив, Міттал нічого не говорив про плани підприємства, про перспективи, але сказав про дві проблеми на меткомбінаті - логістику та корупцію", - констатував він.

При цьому він додав, що на зустрічі виступив голова профспілкової організації "ArcelorMittal Кривий Ріг" Юрій Бобченко, який підняв існуючі на підприємстві проблеми, зокрема, торкнувся питання зайнятості, нормативи чисельності, необхідність підвищення зарплати та інші. Від профкому главі компанії було передано звернення.

"Міттал нічого по піднятим питанням не сказав, пояснивши, що приїжджав на меткомбінат не для переговорів з профспілками. І підкреслив, що всі питання соціального характеру повинні вирішуватися на самому підприємстві, додавши, що він довіряє нинішньому керівництву комбінату. Міттал також закликав профспілку працювати разом з адміністрацією", - сказав Бєлік.

Зараз ви читаєте новину «Власник колишньої "Криворіжсталі" поскаржився на корупцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути