середа, 27 листопада 2013 17:12

Вінничанин заробляє 10 тисяч на екскурсіях по Україні на власному авто

Вінничанин заробляє 10 тисяч на екскурсіях по Україні на власному авто
Фото: sunhome.ru

26-річний Василь Демченко з Вінниці на легковому автомобілі Chevrolet обіцяє завезти в будь- яке місто України.

"Ідея так підзаробити прийшла рік тому. Моя сестра постійно просила завезти її як не у Львів, то в Київ. Потім компанією скинулися і попросили завезти у Крим. Подорожувати машиною вигідніше ніж автобусом, можна взяти з собою багато речей, зупинитися будь-де. Влітку в мене була клієнтка, з якої їхали в Євпаторію. По дорозі побачила ресторан де 50 видів вареників. Просила там зупинитись. Каже, до того їздили там автобусами, п'ять років мріяла сходити у той ресторан", - сказав Демченко.

Василь має до 20 замовлень на новорічні та різдвяні свята. Каже, записуватись на поїздки автомобілем люди почали після того, як закінчились квитки у західному напрямку.

Оголошення про послугу розмістив в місцевих газетах та на зупинках громадського транспорту.

"За кілометр дороги мені платять 2,5 гривні. Бензин та інші витрати беру на себе. Попередньо домовляюся з людьми про додаткову оплату, якщо везуть великі вантажі. На минулому тижні жінка просила забрати з Молдови до Вінниці. В багажник загрузила майже 300 кілограмів картоплі, машина сіла на ресорах. Домовилися, що додатково оплатить ще й бензин", - зазначив чоловік.

Під час їзди проводить міні-екскурсії за бажанням пасажирів.

"На Івано-Франківськ віз чоловіка, який ніколи не бував у Льовові. Заїхали у місто вночі. Показав центральну площу, кілька визначних церков. По часу втратили годину, але чоловік був щасливим. Спеціально щоб проводити екскурсії, підчитав літературу. Щоразу переглядаю, що цікавого можна подивитись по дорозі. Доплатив зверху ще сотню гривень", - каже Демченко.

За поїздку заробляє до 1 тис. грн. За місяць має до 10 поїздок.

"Бувають і курйозні випадки. Недавно віз жіночку на Дніпропетровськ. Посварилась із чоловіком, їхала жити до матері. Всю дорогу сварились з чоловіком по телефону. Коли вже майже в'їхали у місто, жінка помирилась з чоловіком. Розвернувся, поїхав назад. За це вже у Вінниці її чоловік подарував вельми солідний годинник", - розповів чоловік.

Демченко перевезеннями займається неофіційно. Ніяких додаткових документів не оформляв.

"Кілька разів зупиняли, перевіряли права. А так як питають, що за люди, кажу, що родичі", - пояснює.

Новий автомобіль придбав торік.

"Найчастіше останнім часом їжджу у Київ та Львів. У вересні просили завезти передачі студентам. Тепер з Вінниці везуть теплі речі й електрокаміни. Зі мною переважно їздять жінки", - каже Демченко.

Зараз ви читаєте новину «Вінничанин заробляє 10 тисяч на екскурсіях по Україні на власному авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути