вівторок, 26 листопада 2013 09:43

Киянка заробляє 400 гривень на день, красиво упаковуючи подарунки
8

Фото: Фото надане Вікторією Новостав

В одному з торгових центрів Києва Вікторія Новостав торік відкрила пункт пакування подарунків. За словами дівчини, на цьому вона заробляє до 400 грн за день.

"Моя мама займається виготовленням мила уже чотири роки, - каже Новостав. - Помітила, що перед святами у неї купа замовників. Я пробувала працювати трохи в офісі секретарем, менеджером в інтернет-магазині та у рекламному агентстві. Захотілося почати власну справу. Порадилася з мамою. Удвох відкрили пункт пакування подарунків".

Торік у грудні заробляла по 2 тис. грн за день

"Люди люблять гарні упаковки і яскраві коробочки, тому традицію пакувати подарунки перейняли від американців з задоволенням. Повірте, часто буває, що упаковка гарніша за сам подарунок. Буває, що скарбничку чи якусь статуетку, свічку чи мило пакують у дорожчу коробку, ніж коштує сам сувенір", - зазначила дівчина.

Точку відкрила у торговому центрі, бо навколо багато магазинів, де люди обирають подарунки.

"Часто приносять пакувати техніку: мобільні телефони, планшети, ноутбуки, кухонні комбайни, кавоварки і соковижималки. На подарунки беруть одяг - особливо білизну, сорочки. Чи не на першому місці косметика: парфуми, набори для гоління", - розказує киянка.

Торік напередодні Нового року пакувала автомобіль.

"Це було вперше і мабуть востаннє, - згадує Вікторія. - Прийшов до мене дядько у сірому костюмі і питає, як можна упакувати авто. Думала, він має на увазі маленьку машинку для дитини. Попросив мене закрити точку і вийти з ним на стоянку. Там припаркував новеньку чорну Audi. На капоті приклеїли великий червоний бант, кілька менших - на ручках. Заплатив 100 гривень за банти, ще 100 залишив мені на чай. Розповів, що авто купив синові. 30 грудня йому виповнилося 20 років".

Розраховує на високі заробітки у грудні-січні.

"Чи буду працювати наступного року, не впевнена. Торговий центр піднімає ціну на оренду з наступного року. Адміністрація вимагає передоплати на півроку вперед. Але після новорічних свят реальні заробітки на мене чекають хіба на день Валентина і 8 Березня. Щоб заробляти, треба почати продавати подарунки", - розмірковує Новостав.

Коробки, різнобарвний папір та стрічки закуповує оптом.

"Часто просять подарункові пакетики, бо вони дешевші за упаковку, - розказує Новостав. – Щоб привернути увагу відвідувачів, вітрину оздоблюю подарунковими коробками і листівками ручної роботи".

Зараз ви читаєте новину «Киянка заробляє 400 гривень на день, красиво упаковуючи подарунки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути