В Україні з початку 2012 року виробництво вина "Шампанське" скоротилося на 11,8% порівняно з 2011 до 2,872 млн. дал.
Про це пишуть Комментарии, посилаючись на інформацію корпорації "Укрвинпром".
При цьому на 19,7% збільшилося виробництво ігристих вин - до 1 млн. 816,6 тис. дал.
Також за 11 місяців 2012 р. виробництво вермутів зросла на 66,5% в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року - до 1 млн. 427,8 тис. дал, а виробництво бренді за вказаний період скоротилася на 50,6% і склало 11,4 тис. дал.
"Випуск виноградного вина за січень-листопад 2012 року зменшився, падіння вітчизняного ринку вина становить 26,7%. Так, за звітний період 2011 р виноробами заброньований 15 млн. 715,8 тис. дал виноградного вина, в 2012 - 11 млн. 514 тис. дав", - зазначили в "Укрвинпроме".
За даними корпорації, за січень-листопад 2012 року в Україні було вироблено 3 млн. 888 тис. дал коньяку, що на 1,3% менше аналогічного періоду минулого року, а виробництво коньячних спиртів збільшилася на 20,9% - до 1 млн. 862 тыс.030,0 л чистого спирту.
вівторок, 18 грудня 2012
04:20
В Україні скоротилося виробництво шампанського, бренді й коньяку, а виробництво спирту зросло на 21%
×
Коментарі
1