середа, 26 вересня 2012 12:39

У Вінниці продають землю на Марсі по 990 гривень за 40 соток

У Вінниці продають землю на Марсі по 990 гривень за 40 соток

У Вінниці пропонують придбати землю на Марсі. Продають один акр (40 соток) за 990 грн.

"Покупцеві вручаються три документи: акт про право власності на ділянку, карту, на якій позначено приблизне місце розташування купленої ділянки, і Конституцію Марса. У Конституції містяться діючі закони і права щодо інших власників. Також ви отримаєте космічний паспорт, за який доведеться викласти ще 350 гривень. За додаткову плату у розмірі 100 гривень можна одержати фото своєї ділянки. Всі документи, виконані на спеціальному папері, заповнюються англійською мовою і вручаються в фірмовій папці. До документів ви отримаєте привітання, коротку інформацію про Марсіанське посольство та переклади документів російською", - розповідає представник компанії Андрій.

Щоб замовити ділянку, треба заповнити анкету на сайті посольства, там вказати своє імя та прізвище та для кого купуєте ділянку.

"Клієнти просять, щоб був хороший ландшафт, гори щоб були море, хороший ґрунт. Буває, що просять не конфліктних сусідів. Киянам документи доставлять кур'єром протягом одного робочого дня. Право власності власника закріплюється у всесвітній базі даних - Міжнародному реєстрі власників позаземної нерухомості. Він знаходиться в США. Інформація про власника космічної нерухомості вноситься до Реєстру протягом 30 робочих днів", - продовжує Андрій.

В установі кажуть, що одна й та ж космічна ділянка двічі продаватись не може. Право власності ,незалежно від того, в якій країні зробили покупку,закріплюється в єдиній базі даних - Міжнародному реєстрі власників позаземної нерухомості. До речі, документи вважається чинними протягом 25-ти років лише за межами Землі.

Українці в основному купують землю на Місяці, тому що він найближче до Землі. На Марсі, кажуть, надто смутно-сірий ландшафт. Ділянок вистачить усім: продано лиш відсотків десять від того, що є. Кількість космічних землевласників сягає більше двох мільйонів. В Україні таких до 4 тис.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці продають землю на Марсі по 990 гривень за 40 соток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути