пʼятниця, 13 січня 2012 15:34

Через 50 років люди полетять на Марс і відкриють нове життя - прогнози вченого

Через 50 років люди полетять на Марс і відкриють нове життя - прогнози вченого

Італійська газета La Repubblica вирішила передбачити відкриття, які змінять життя людства в найближчі півстоліття.

"Через 50 років ми будемо жити краще. Їздитимемо на автомобілях, що працюють на сонячній енергії, і їстимемо м'ясо, вироблене в лабораторії, без вбивства тварин. Ми будемо брати енергію, яка нам потрібна, з центру Землі, і розпрощаємося нарешті з газом і нафтою", - пише видання.

"Джованні Біньямі, вчений світової величини, з недавнього часу очолює Національний інститут астрофізики, здійснив подорож по світу, щоб зрозуміти, які відкриття, здатні змінити наше життя, ще потрібно зробити, - розповідає автор. - Швидкість наукового пізнання непостійна, але вона неухильно збільшується".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Передбачення 100-річної давності, які збулися протягом століття

Яким буде наше життя в 2062? Біньямі впевнений: "Уже народилася дитина, який буде гуляти по Марсу". Тому що плани підкорення Марсу розроблені вже давно. Учений стверджує, що на Марс слід летіти, щоб "зрозуміти секрет життя, таємницю того, як воно сформувалося у Всесвіті".

Потім буде відкрите нове, недосяжне життя. Буде потрібен успіх, щоб перехопити сигнал з глибокого космосу, але це реально, і це додасть нам впевненості в тому, що в іншій сонячній системі існує розумне життя. "З цього моменту в кожному з нас щось зміниться", - переконаний учений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Да Вінчі залишив в своїй "Таємній вечері" прогноз кінця світу

"Одним з фундаментальних питань буде залишатись енергія, - продовжує газета, на яку посилається InoPressa. - Сам Біньямі, як і багато вчених, є прихильником використання ядерної енергії. Але він усвідомлює, що суспільство не змінить свого негативного ставлення до неї і через 50 років . Тому, приймаючи до уваги, що вуглеводнева сировина швидко порушує баланс планети, а альтернативні джерела енергії не здатні задовольнити світові потреби, буде обраний третій шлях: глибока геотермія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 неймовірних прогнозів майбутнього

До 2062 більшу частину роботи замість людини будуть виконувати молекулярні конструктори, малює майбутнє співрозмовник видання, а тривалість життя людини значно збільшиться. "У 2062 народиться дитина, яка буде жити 152 роки", - упевнений італійський учений.

Зараз ви читаєте новину «Через 50 років люди полетять на Марс і відкриють нове життя - прогнози вченого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути