пʼятниця, 28 жовтня 2011 19:31

За день до відкриття "Арена Львів" нагадує будівельний майданчик
25

Фото: Фото: Павло Паламарчук

У суботу, 29 жовтня 2011 року, у Львові відкриється "Арена Львів" - стадіон на якому пройдуть три матчі групового етапу фінального турніру Євро-2012.

Арену готують до церемонії урочистого відкриття, але за день до нього стадіон все ще завалений будівельними матеріалами.

Як передає "Інтерфакс-Україна", територія біля стадіону ще не прибрана, на в'їзді з боку вул. Стрийська - купи металобрухту, запчастин та будматеріалів, а також не прибраний тимчасовий "бетонний завод". На вулиці, що веде до в'їзду до стадіону, в нагальному порядку садять хвойні дерева, зокрема туї.

Крім того, неозброєним оком видно, що частина даху не накрита до кінця, а також біля самого стадіону все ще стоять кілька висотних кранів, причому один з них (на гусеничный тязі) тримає металоконструкцію (приблизно 20 метрів в довжину) на висоті близько 1 м над землею.

Територія стадіону покрита піском і гравієм, і робітники в спішному порядку встановлюють огорожу. По периметру стадіону знаходяться купи піску, дерев'яних балок, металоконструкцій. Навколо стадіону скупчення співробітників міліції.

Сьогодні президент України Віктор Янукович проінспектував арену, інформує прес-служба глави держави. "Фахівці дають гарантії, що все буде підготовлено. Я хочу, щоб це свято відбулося завтра і воно відбудеться, немає сумнівів", - сказав президент.

За його словами, фахівці, що працюють на об'єкті, запевняють: за час, що залишився до урочистого відкриття спортивної арени, всі роботи будуть завершені.

"Для нас було принциповим рішенням підготувати Україну до цього футбольного свята", - зазначив Віктор Янукович, говорячи про важливість підготовки країни до Євро-2012.

Президент України також висловив переконання в тому, що урочисте відкриття стадіону неодмінно запам'ятається жителям, гостям міста і всім футбольним уболівальникам. Сам Янукович на церемонії присутнім не буде.

Зараз ви читаєте новину «За день до відкриття "Арена Львів" нагадує будівельний майданчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути